שלום לכולן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי מתכננים הריון כבר חצי שנה(לא לחוצים,כשיגיע יגיע אך בהפסקה של גלולות מיזה חצי שנה)אני מקבלת סדיר כל 11 לחודש והמחזור נמשך כשבוע בדרך כלל,הפעם המחזור הגיע ב11 אך זה היה יותר כתמים חומים על התחתונית ובניגוב ואחרי יומיים יצא טיפונת דימום ושוב נפסק ואז שוב כתמים עד עכשיו,דברתי עם אחות שאמרה לי לעשות בדיקת דם להריון כי יכול להיות שזה השתרשות וכך עשיתי אך קבלתי עכשיו תוצאה שלילית...יכול להיות שבצעתי מוקדם מידי?אני לא מרגישה בהריון(גם לא נפשית)אך הפעם הכאבים שלפני המחזור הגיעו מוקדם מידי והפכו אותי ליותר מידי חלשה והיה לי כאבים כאילו כל רגע אני הולכת לקבל מחזור במשך שבוע וחצי וזה ממש לא קורה לי...
    בקיצור,מה קורה לי?והאם כדאי להמתין ולעשות שוב בדיקת הריון?כי הכתמים החומים עדיין קיימים אבל אין דימום של מחזור בכלל...
17 תגובות
עמוד 1
  • בדיקת דם הכי אמינה מאמי
    אני ממליצה לך לגשת לעשות .

בכל אופן קרו המון מקרים שהבדיקה הביתית אמרה שלילי ובסוף ההריון אכן היה קיים
    בהצלחה

• מסכימה עם שירה כל מילה
    חבל לנסות לנחש
    גשי מחר בבוקר לעשות בדיקת דם

בהצלחה רבה!!!!
  • שיהיה בהצלחה בין אם כן ובין אם לא :)

ילדתי את אהבת חיי
  • עשיתי הבוקר את בדיקת הדם ויצא שלילי...אני לא מאמינה בבדיקות ביתיות(אחותי עשתה ויצא לה שלילי והיא היתה בהריון ככה שאני הולכת על בדיקות דם וזהו)
    בכל מקרה,השאלה שלי היא אם זה עדיין אפשרי למרות שבדיקת הדם שלילית בגלל שעדיין יש כתמים חומים ואולי צריך לחכות עוד קצת ולעשות שוב בדיקת דם..?
    אוף....כל הדיבור על זה עושה לי חשק יותר...

אתן מדהימות!!!תודה לכן...כייף להצטרף
  • אם זה נמשך כך, חכי עוד שבוע ותעשי עוד בדיקה,
    למרות שלדעתי אם היית בהריון כבר היו רואים את זה...
    יש חודשים שהמחזור לא סדיר ומתפקשש...יש גם חודשים ללא ביוץ,
    זה טיבעי ואין מה להילחץ...
    שיהיה בהצלחה גדולה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• יש לך איחור במחזור מאמי?

ואת מוזמנת להצטרף בשמחה
    אין כמו הבית החם הזה

• אוקי אוקי הבנתי , תחכי עוד קצת ואם ממשיכים הכתמים תעשי בדיקה נוספת
    תמיד אפשר לנסות שאולי ......

בהצלחה

• כל כך מקווה(ורוצה!)שהפעם זה יהיה הריון....בכללי,אחרי כמה זמן מההשתרשות אפשר לראות הריון?

שיהיה לכולנו המשך יום מקסים!
  • אם עשית את בדיקת הדם אחרי שהיית אמורה לקבל (כלומר אפילו אחרי איחור של יום) אז את כנראה לא בהריון.
    אם עשית לפני (תלוי גם כמה זמן לפני) אז יש עוד סיכוי קלוש כי בדיקות דם הן הכי אמינות.
    השתרשות זה בדרך כלל שבועות 5-6...

מאחלת לך להצטרף אלינו במהירה
  • הבנות צודקות..בכל מקרה מאחלת לך להצטרף לכאן מהר
  • טוב...אני אחכה ואראה מה קורה עם הכתמים לפני שאני מספידה את החודש ואעדכן אתכן..

איזה פורום מדהים:)אשמח להצטרף!בקרוב...!
  • א-מ-ן
    שיהיה המון בהצלחה מותק

• הבנות ענו לך תשובות כל כך נכונות לכן מה שנותר לאחל לך המון המון בהצלחה

• תודה יקירות...
  • אני חושבת שאת סתם מלחיצה את עצמך
    לדעתי תקשיבי לבדיקת הדם שלך
    ותראי את עצמך כלא בהריון...

מקסימום אם יש טעות בתשובה אז את תגלי את ההריון בשלב מתקדם יותר.

בכל מקרה אם המחזור לא מגיע כמו שצריך בשבוע הקרוב
    הייתי פונה לרופא נשים לבדוק שהכל בסדר שם.

בהצלחה.
    דוק
  • אני לא רואה את עצמי בהריון..(זה מאוד נשמע מההודעה שלי שכן אבל אני לא)כי מבחינתי כן קבלתי מחזור-זה הופיע באותו תאריך,שניסיתי לברר למה מופיעים כתמים חומים ולא דימום של מחזור רגיל אז האחות המליצה על בדיקת דם והעלתה את האופציה של השרשה.לכן שאלתי כדי לדעת אולי יש סיכוי כלשהו..למרות שבדיקת הדם הראתה שלא..

יש לי חברה שמרוב שרוצה להכנס להריון היא כל חודש קבוע מרגישה בחילות והבטן אפילו מתנפחת לה טיפונת,לי אין את כל זה,אני רוצה אין ספק אבל אני לא מרגישה בהריון(גם ציינתי את זה בהודעה למעלה)סתם מנסה להבין מה עובר על הגוף שלי החודש..

טנקס!
  • תחכי עוד כמה ימים ותעשי בדיקה נוספת.
    צריך לחכות שרמת הHCG תעלה מספיק כדי שיראו אותה בבדיקת דם.

בהצלחה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה