הי לכולן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי מתכננים הריון כבר חצי שנה(לא לחוצים,כשיגיע יגיע אך בהפסקה של גלולות מיזה חצי שנה)אני מקבלת סדיר כל 11 לחודש והמחזור נמשך כשבוע בדרך כלל,הפעם המחזור הגיע ב11 אך זה היה יותר כתמים חומים על התחתונית ובניגוב ואחרי יומיים יצא טיפונת דימום ושוב נפסק ואז שוב כתמים עד עכשיו,דברתי עם אחות שאמרה לי לעשות בדיקת דם להריון כי יכול להיות שזה השתרשות וכך עשיתי אך קבלתי עכשיו תוצאה שלילית...יכול להיות שבצעתי מוקדם מידי?אני לא מרגישה בהריון(גם לא נפשית)אך הפעם הכאבים שלפני המחזור הגיעו מוקדם מידי והפכו אותי ליותר מידי חלשה והיה לי כאבים כאילו כל רגע אני הולכת לקבל מחזור במשך שבוע וחצי וזה ממש לא קורה לי...
    בקיצור,מה קורה לי?והאם כדאי להמתין ולעשות שוב בדיקת הריון?כי הכתמים החומים עדיין קיימים אבל אין דימום של מחזור בכלל...קרה למישהי מקרה דומה והתברר שזה הריון?
7 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שזה הריון ויכול להיות שזה מחזור שמגיע פעם ב מיליון שנה בצורת הפרשות,
    אני הייתי מציעה לך לבצע בדיקת דם נוספת מחר אפילו(הורמון ההריון כל יום מכפיל את עצמו)...מקווה בשביל שזה היריון!!!
    שיהיה המון בהצלחה.
  • הייי, קרה לי את אותו דבר בדיוק!
    מקבלת כול 9 לחודש החודש הגיע גם ב9 לחודש כ 6 ימים אחרי הביוץ ביום הראשון הפרשות חומות בלבד ביום השני דימום קל רק בניגוב וביום השלישי חזר להפרשות חומות ואז כמעט ונעלם....
    עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית, יש מצב שזה מוקדם מידי
    אני לא יודעת אם זה מחזור מוזר או השרשה אין לי מושג! ממש מתוסכלת מהמצב
  • אני ממש מתוסכלת...שגעתי לבעלי את המוח שבוע לפני שאני צריכה לקבל בגלל הכאבים המוזרים והחולשה שתקפה אותי וכשכן "קבלתי" אני פשוט לא מבינה מה קורה....רוצה כל כך שהפעם זה כן יהיה זה...

קוריני-איזה כייף לשמוע שיש עוד מישהי שעוברת את זה...מקווה בשביל שנינו שזה יהיה מה שאנחנו מייחלות לו...הלוואיי!!!!תמשיכי לעדכן כאן מה קורה איתך..:)

תודה לכן!ושיהיה לנו המשך יום מקסים!
  • אם הבנתי נכון , היית צריכה לקבל ב 11.8 ולא קיבלת עד היום אלא רק הפרשות חומות ,נכון???

מתי ביצעת בדיקה ביתית??
  • הייתי צריכה לקבל ב11.8 וקבלתי הפרשות חומות,בצעתי בדיקת דם אתמול ב17.8 ויצא שלילי...יש סיכוי או להספיד את החודש?
  • הי נשואה,
    לפי מה שידוע לי- לצערי, בדיקות דם הן וודאיות ביחס להיריון... לכן, כשיוצאת תוצאה שלילית בבדיקה ביתית גם ממליצים לעשות בדיקת דם כדי לדעת בוודאות, כיוון שהיא מדויקת הרבה יותר...

מאחלת לך המון הצלחה!
    יפעת.
  • תודה יפעתוש,קבעתי תור לרופא..נראה מה פשר הכתמים האלו-אולי זה מעיד על משהו אחר ולאו דווקא הריון...

תודה תודה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה