תעזרו לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי
    צריכה את עזרתכם!
    היום אני בשבוע 40 + 4.
    ב 2 בלילה סוף סוף קיבתי צירים , כאב לי אבל הייתי מאושרת !
    עד 5 בבוקר ספרתי כל כמה דקות יש לי ציר, לפי ערכתי כל עשר דקות.
    בחמש בבוקר יערתי את בעלי ובשש בבוקר היינו בבלנסון. עד שקיבלו אותי למוניטור הראשון הצירים כבר לא כל כך סדרים אבל עדיין כואבים. אחר כך בדק אותי רופא,מצא שיש לי פתיחה של2.5.
    בגלל שיש לי צירים לא סדרים שלח אותי להסתובב שעתיים. הסתובבנו שעתיים חזרנו (עדיין הרגשתי צירים חזקים, בתקווה שעכשיו השלחן אותי ללדת).
    עוד הפעם עשו לי מוניטור ופתאום צירים נרגעו. היו אבל כל רבע שעה. רופא בדק שוב את הפתיחה, לא השתנה כלולם והחליט להחזיר אותי הביתה. התחננתי להשאיר אותי שאני יבוא בעוד שעתים. לא אישר, אמר להגיע כשהירים היו מקסימום כל 5 דקות. מה זה התבעסתי! חשבתי שכבר זהו סוף סוף אני אראה את הקטנה שלי. עכשיו מבועסת אני יושבת בבית וסופרת זמן של צירים, פחןת מי עשר דקות עוד לאקרה לי. אם זה לא השתנה עד הלילה אני לא יודעת מה אני יעשה, לישון אני כבר לא יוכל! ניבי ניסיתי לישון צהרים זה בילתי אפשרי כל 10 דקו
    יש לי צירים
    תעזרי לי! מה אפשר לעשות כדי תקדם צירים, חוץ מי סקס עכשיו לזה אין לי כוח.
8 תגובות
עמוד 1
  • תלכי קצת
    תעלי מדרגות
    ותחכי בסבלנות מאמי

• הליכות הליכות הליכות...
    עליה במדרגות גם מעולה ....
    אוטוטו את יולדת
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• חחח

• אין ברירה...סקס.
    למרות שעם ההרגשה שלך עכשיו זה בטח הדבר האחרון שבא לך
  • משהכי מדאיג אותי מה אני יעשה בלילה אם לא יבוא צירים אפקטיבים. לישון אני כבר לא יוכל
  • קטעים! אתמול בדיוק שמעתי ממישהי על אכילת חריף. נשמע קצת מוזר אבל שווה לנסות :)

ילדתי את אהבת חיי
  • גם לי היה ככה בדיוק
    היו לי צירים לא סדירים ופתיחה של 2-2.5
    נשארתי לישון ללילה בביה"ח (כי הגעתי ב 12 בלילה) אבל למחרת שלחו אותי הביתה כי הפתיחה לא השתנתה

למחרת כבר הגעתי ב 8 בערב עם פתיחה של 4 וצירים של כל 6-7 דקות...

זה יכול לקרות ממש הלילה...
    אני חושבת שזה גם יקרה

• מור - אמא שלי מתחננת אליי כבר חודש שאני אקנה עלי פטל
    וועליה מזל שלא קניתי חחחחח

האמת שחושבים על זה .. אולי אני אנסה לשתות כוס או 2

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה