הבנתי משהו מרגש..... אני מצומררת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה, היות שאני אעבור ניתוח מתוכנן, והוא ייעשה ע״י הרופא הפרטי שלי כפרה עליו....
    אני די קובעת את תאריך הלידה... התל״מ שלי הוא אמצע דצמבר, אז אמרתי יאללה נעשה בראשון לדצמבר, שבועיים לפני. כך גם לא יהיה סיכון להתפתחות לידה...
    בכל מקרה, די התלבטנו, בעלי רצה בנובמבר (הוא רוצה ילד אחד בכל אחד מחודשי השנה....)
    רציתי גם שזה ייצא יום חמישי כי שני הבנים נולדו ביום חמישי,
    בעלי אמר טוב נו יאללה איך שאת מחליטה (לא שהיה לי ספק שזה מה שיקרה בסופו של דבר)
    פתחתי את היומן וראיתי שהתאריך העברי הוא ה.... פתאום חשבתי אולי בכל זאת נקדים ביום אחד, כי שני הבנים נולדו בד׳ לחודש....
    מפה לשם, אני במחשבות עם עצמי, פתאום שמתי לב, התאריך העברי הוא ה, התאריך הלועזי הוא 1 !!!!!!!
    אמרתי ב״ה ... יש סיכוי שהקטנה שלי תצא לאוויר העולם בתאריך כזה מיוחד !!!!!
    השם אחד!!!! ובעלי ישר הוסיף ״ ושמו אחד״
    אז זהו תאריך הניתוח כנראה נקבע סופית.... אין יותר התלבטויות.....
    וסליחה על החפירה..... אני פשוט מתרגשת.....

5 תגובות
עמוד 1
  • אהבבבבבבבתי
    איזו מחשבה מדהימה

• אני כמובן שמתי לב..... חקרתי לעומק ומכל כיוון כל תאריך לידה אפשרי.....

• וואאוו באמת חשיבה מדהימה!!!

איזה תאריך נדיר! תזכרי אותו ככה תמיד...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה