שינויים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות,
    אז ככה אחרי שבוע שלם בדיוק שאני חווה תחושות מוזרות להלן התפתחויות:
    כאבי החזה הנוראיים נעלמו כלא היו(תחושת כבדות לא מעבר), כל הלילה לא עצמתי עין מכאבי מחזור מטורפים,גזים ללא הפסקה,הפרשות צהובות שמריחות נורא ואם זה לא מספיק אני מרגישה אחרי האוכל שמציק לי משהו מתחת לחזה באמצע(כאילו האוכל לא התעכל) לאחר 5-10 דק' זה מפסיק...בנוסף אני ממש מסוחררת חייבת לשבת כל הזמן וגם זה אחרי כמה דק' נעלם כאילו לא היה... וכל זה ביומיים האחרונים....
    מזכירה לכן שהביוץ שלי היה ב 8.8 באותו יום קיימתי יחסים (ב-6 בבוקר!!! חחחחחחח) ואני אמורה "לא" לקבל ב 21.8...(אגב המחזור שלי לא סדיר)

תמיד לפני מחזור מופיעים כאבים בחזה וכאבים בבטן התחתונה... אבל לא 10 ימים לפני ולא כל התופעות הללו בחיים זה לא קרה לי...

מה זה אומר?

והאם אתן ממליצות לבצע בדיקה או לחכות ליום של האיחור?
10 תגובות
עמוד 1
  • הי לך
    יקירתי, הייתי מחכה כמה ימים עם הבדיקות, רק בשביל למנוע אכזבות פוטנציאליות כי עוד מוקדם מדי. מה שכן - אני לא חושבת שצריכות להיות בהריון הפרשות עם ריח רע!!!! הרבה הפרשות צהובות עם ריח נוראי נשמע כמו תיאור של פטריה שיש לה טיפול עם נרות אנטיביוטיות. קחי זאת בחשבון.... אולי כדאי לך לקפוץ לביקור אצל רופא נשים.
    נקווה לטוב, אמן!!
  • היי ענת,

אני משתדלת אחת לכמה חודשים ללכת לרופא נשים על מנת לבצע בדיקות סדירות(אחת לחצי שנה אם יש צורך אז יותר)..

האמת שהייתי אצלו לפני שבועיים וקצת על מנת לקחת מרשם(חומצה פולית) ובו זמנית לקחתי תוצאות של בדיקות כלליות שעשיתי והכל היה תקין...

אני יודעת מה זו פטרייה וזה לא נראה לי זה..
  • הי קורין
    הלוואי שזה באמת זה, תחזיקי מעמד בסבלנות עד יום האיחור
    בקשר להפרשות צהובות עם ריח- אני חושבת כמו הלן, זו לא תופעה רגילה בהריון (לפחות ממה שאני יודעת) ולכן כדאי לוודא שלא מדובר בפטרייה!
    בהצלחה

רעות
  • היי קורין ,
    קודם כל אני ממליצה לך לבדוק את ההפרשה , חודש שעבר היו לי הפרשות דווקא בלי ריח אבל הם היו לבנות צהובות מעט דומות לקוטג, ענתי פה היא מומחית הפיטריות (כך היא סיפרה לי חחחחח) היא יודעת מה היא אומרת.
    בכל מקרה אחרי זמן קצר התחיל לי גרד ואז שרף לי למטה
    ממליצה לך לבדוק ....... יש נרות אגיסטן בבית מקרחת שאת יכולה לקנות
    כמו כן אני עשיתי שטיפות של יוגורט ביו - כף יוגורט+ כוס מים אחרי רתיחה + שיחררתי פנימה קפסולה של פרוביוטיק פמינה שאני נוטלת מידי יום עלמנת למנוע פיטריה.
    אגב יש להם נרות טבעיות לטיפול בנושא.
    אפשר גם לעשות שטיפות של מים אחרי רתיחה + סודה לשתיה (אבקה)או כף שמן שקדים + 5 טיפות שמן עץ התה.

בכל מקרה ריח רע בדרך כלל מעיד על פיטריה תטפלי בזה שלא יחמיר או יצור לך דלקת .

לנושא בדיקה ...מוקדם לעשות תחכי קצת .......ובנושא תופעות אני רק רוצה להגיד לך שהיו חודשים שגם אני חשבתי שאני בהריון היו לי תופעות מוזרות מאוד.
    גודש בחזה לחץ בבטן בחילות ועוד . אני יודעת שזה קשה תתאזרי בסבלנות עוד קצת ותקבלי כל תשובה באופן חיובי ובאהבה

הלן
  • תודה בננות

אבדוק את הנושא
  • בהצלחה ושיהיה בשורות טובות!

• בהצלחה מאמי

מה
  • היי בנות..

שוחחתי עם הרופא שלי בטלפון...

הוא אמר לי שלא נראה לו שמדובר בפטרייה אך אם יהיה לי גירוי, שורף בשתן או כל דבר שאינו רגיל להגיע אליו ישר..

הוא חושב שמדובר בהיריון (אצל כל אחת זה שונה...)

או מחזור מאוד קשה שצריך להגיע (אמן ולא יגיע...)

חחחחחחח

אז אני דוגלת במחשבות חיוביות...ולכן אני מאמינה באפשרות א'....

שיהיה יום מקסים עם המון בשורות טובות...ופוריות...
  • הלוואי

רעות
  • קורין יקרה,
    מקווה שהרופא צודק (באפשרות א' כמובן), ומחזיקה לך אצבעות!!!
    תעדכני אותנו בהתפתחויות!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה