קצת לשפוך.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל רציתי לספר שממש טוב לי ואני ממש מאושרת. ההתחברות לנועם היתה מיידית, והשילוב בינה לבין להב בינתיים מסתדר לנו יופי. ללהב קשה אין ספק אבל היא ילדה גדולה ובוגרת ועוזרת המון. היום היא עזרה לי בטירוף, הביאה דברים, ליטפה את נועם כשבכתה (יום גזים קשה ביותר), הביאה טיטול, עזרה למדוד טמפרטורה באמבטיה. ובגלל זה אבא שלי לקח אותה לטויז אר אס וקנה לה מתנה שהיא רצתה - בובת פיל

18 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מאמי, אני שמחה שאת מאושרת ולהב הקטנה אכן נשמעת מדהימה!!!

בקשר לחתך הניתוחי - תשטפי כמה שיותר במים, זה מאוד עוזר... וקחי נגד כאבים. את יכולה לקחת אקמול, אופטלגין, אדוויל, נורופן - הכל! את כבר אל בהריון
  • אוף

• אלוהים זה נשמע נורא,
    אבל תוך שבועיים ההרגשה משתפרת...
    שיפור ראשוני הוא מייד בהורדת התפרים (את בטח זוכרת), ואח"כ תוך חודש מרגישים כמו כמעט חדשים....
    איכשהו את צריכה לעבור את החודש נסי להקל על עצמך בכל דרך אפשרית
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• וואי
    אני לא רוצה לתאר לעצמי את ההרגשה שלך
    כואב לי רק מלקרוא את מה שאת כותבת

שולחת לך הרבה חיבוקים

• קודם המון
  • וואו סיון תרגישי טוב אחותי
    נשמע כווואב מקווה שהחתך יחלים כמה שיותר מהר

• מותק תרגישי טוב

• איזו מקסימה להב!

מאמי תרגישי טוב!

• לא נורא בובה העיקר שאת מאחורי זה ולאט לאט תחזרי לעצמך

• אוי אני נזכרת בכאב שלי, האמת שזה ישמע לך נוראי אבל הרופאה שלי אמרה לי ללכת הרבה ולמרות הכאב להתיישר ורק אז הכאב יעבור ובאמת ככה היה חבל שאת לא גרה לידי גם נתנו לי מין תחתון כזה שהוא עוזר לבטן לעמוד כלפי מעלה ולא להישען על הניתוח ויש לי אחת חדשההההההה אוף חבל תבררי עם יש בישראל את זה
    בקשר לעצירות יש כדורים שעוזרים בעיקרון לגזים של בנות שאחרי ניתוח קיסרי תקחי אותם והם יעזרו לך לעשות כיבה וגם לא יכאב לך כשתעשי בנוגע לגב תשדלי ליישר אותו כי זה יעשה לך בעיות עתידיות, כל הכבוד ללהב המתוקה ומהדהימה
    ותיהיה חזקה מאמי זה עובר עוד קצת
  • סיוון יקירתי

להב מהממת איזה כייף.

בנוגע אלייך יקירתי אני קוראת ומצתמררת , זכרת בכאבים שהיו לי אחרי הניתוח גם אבל אני לא יכלתי לסבול פשוט כל 6 שעות לקחתי 2 אופטלגין וזה מאוד הקל ועזר.

בנוגע לעצירות יש גליצרין נרות שנותנים אותם גם במחלקת יולדות וניתן ליקנות גם בבית מרקחת סופר פארם זה מאוד משחרר.

תרגישי טוב מאמי
  • סיוני בדרך כלל בלידה שניה ההתכווצויות של הרחם יותר חזקות אולי בגלל יש לך יותר כאבים... תשתי כדור נגד כאבים

]
    ]
  • מתוקה!

תרגישי טוב
  • זה כנראה לא כ"כ יעזור לכאבים מה שאני הולכת להגיד,
    אבל את כ"כ משמשת לי דוגמא.
    את מסוג הנשים שאני רוצה להיות דומה להן, בכוח הסבל שלך, ביכולת, ברצון ובעוד הרבה דברים...

נשמע שיש לך שתי בנות מקסימות (טפו טפו)
  • להב מתוקונת!!!!
  • מתוקה שלי...
  • להב בובה מתוקה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • קודם כל בראש ובראשונה איזה כיף שהיה לך חיבור מיידי עם נועם הקטנה- נראה לי שזה אחד החששות הכי גדולים של כל אמא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה