איך התרגשתי עכשיו + אשמח להמלצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות ערב טוב,

היום בעלי ואני נסענו להתרשם מעגלות!!! כל כך התרגשתי אין מילים אפילו לתאר
21 תגובות
עמוד 1
  • וואי היא מעלפת !!! חבל"ז
    באמת באסה לגבי האמבטיה אבל זה תקופה קצרה ויש גם נקודות חיוביות...
    זה מתאים לכל תיק שתבחרי - כי שחור הולך עם הכל
    מתאים לכל מצעים ושמיכות
    וזו באמת תקופה קצרה שעוברת...ואם את יולדת בחורף גם אין הרבה טיולים בחוץ..
    איך המשקל?
    הקיפול קל?
    ממש יפה , באמת, אבל אני לא מכירה אנשים עם עגלה כזו אז אין לי מושג
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• איזה כיף זה אה?
    יווו אני נזכרת ובא לי שוב חחח
    העגלה נראת ממש יפה!

לגבי חוות דעת, לא מכירהי

• אשכולית,

היא מתקפלת ממש בקלות, הייתי בהלם, פשוט לוחצים ומורידים למטה ובאותה קלות נפתחת פשוט מרימים למעלה ולא צריך ללחוץ על כלום כדי להרים רק כדי לקפל (לנבדיל מאחרות שצריך עוד כמה פעולות כדי להרים).

יש לה קליפסים גדולים בצדדים שטופסים חזק את האמבטיה ואת הטיולון אז כששמים אותם אי אפשר לפספס וזה חשוב.

היא נשכבת כמעט מלא ולא כמו עגלות אחרות שיש זווית ממש זוועתית והתינוק לא יכול לשכב רגיל, אלא רגליים שלו מורמים למעלה. אני בהתחלה לא הבנתי על מה כולם מדברים וכשראיתי היום לא אהבתי, הבעיה שאם התינוק שוכב על הגב מילא, אבל אם ירצה טיפה להסתובב אז אים מה לעושת עם הרגליים.

המשקל שלה רק השלדה 6.5 ק"ג ויחד עם אמבטיה או טיולון כ-10 ק"ג.

יש אפשרות לכוון את הידית בגובה (בעלי גבוה). וניתן לשים את הטיולון גם עם הפנים כלפיך וגם עם הפנים החוצה.

היא לא גדולת מימדים ומתאימה בדיוק לי
  • היא ניראת ממש קלילה דווקא ופרקטית

• לי יש את העגלה, ממליצה בחום, אנחנו עדיין לא עברנו לטיולון,האמבטיה מאוד נוחה וגם העגלה עצמה קלילה, נוחה במעברים, אני מאוד מרוצה. וצבע שחור מאוד אלגנטי בעיני
  • תודה בנות!

קטקט שמחתי לשמע - כיף לדעת שאת מרוצה
  • היא מהממתתתתתת באמת מזכירה קצת את שלי....לא התרשמת מה-x max?

• לא שירוש, את ה x max לא ממש אהבנו. את שלך כן אבל אחרי שראינו את זאת פשוט היה קליק בינינו
  • לא מכירהאת העגלה, היא נראית לי ממש שווה. קראת את התגובות שם? למה היא מדורגת רק 3.9?
    רציתי גם להעיר משהו קטן... לא אמורים לתלות את התיק על העגלה, בעיקר שהבייבי פצפון, תיק יכול להפוך כל עגלה. ברור שכולן עושות את זה, אבל קחי בחשבון שזה לא מומלץ, בעיק כשהתינוק ממש ממש קטן.
    לא הייתי רואה בזה פרמטר לבחירת עגלה.

"כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא..."
    ‎

• שני תודה רבה על התגובה!

אני לא יודעת למה היא מדורגת יחסית נמוך אבל מאוד אהבנו את הקיפול, זה כל כך קל שלא תיארתי לעצמי שזה אפשרי. יש עגלות שמדורגות יותר גבוה אבל הקיפול מסובך וגם המשקל לא יתואר.

אני בהחלט אשקול לגבי מה שאמרת לגבי התיק כי מאוד אהבתי את העגלה בסך הכל והיא מתאימה לי מבחינת מימדים
  • בוקר טוב.

ג'יני היכן ראית את העגלה? מה מחירה?
    אצלי זה עוד מוקדם....נראה לי
    אבל העגלה נראת מהממת
  • ראיתי אותה בחנות שנקראת: "תינוקות זה אנחנו" בראשון לציון.

יש להם אתר ואת יכולה לכתוב בגוגל תינוקות זה אנחנו ותיכנסי לאתר שלהם.

אני מניחה שיש אותה גם אצל אחרים פשוט אני ראשל"צית אז לי זה היה הכי טוב.

עלות 2,890 ש"ח כולל אמבטיה וטיולון (אני לא צריכה סלקל כי יש לי מגיסתי של מקסי קוזי שנחשב מעולה אז אני קונה רק מתאמים שעולים 180 ש"ח).

בהצלחה מתוקה!
  • נשמע מעולה,
    לגבי התיק, אם הוא כבד והתינוק לא בפנים - העגלה ייכולה להתהפך....
    אם העגלה כבדה זה פחות קורה...
    אםיש לך תיק כבד ויש לך חשש שאין יציבות, את יכולה לשים את התיק בסל למטה...
    עם הזמן את תלמדי לסחוב רק מה שצריך ולא את כל הבית
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אני תולה תיק על העגלה והיא לא מתהפכת.רק במקרים שאני מוציאה את התינוקת וגם את האמבטיה(להכניס לאוטו) והתיק נשאר תלוי על השלדה, אז אם הוא מאוד כבר היא יכולה להתהפך אבל זה לא נורא בעיני.
  • היי,
    עגלה ממש יפה ונשמע שהיא גם מאוד נוחה עבורך ואני מניחה גם עבור הפצפון/ת
    וזה הכי חשוב.
    הדגם מאוד דומה לדגם "מנהטן" של איה בייבי, כדאי לך לבדוק, אולי המחיר זול יותר (אם זה מעניין אותך)
    אני קניתי את הx max אחרי שהתלבטתי בינה לבין המנהטן, היא באמת קצת רחבה, אבל לא נראה לי בעייתית במעברים.

בכל מקרה תתחדשו ותהנו
    ואני מסכימה לחלוטין שזה מ-ר-ג-ש
    אני בכלל מתרגשת מכל דבר שאני מזמינה לפיצפונת, יש תחושה שזה קרוב מתמיד ועוד מעט אנחנו אבאמא
  • מאמי איזה יופי!
    העגלה נראת סבבה
    לדעתי אם הבעיה היא רק שחור אז זה לא כזה נורא
    שחור בעייתי כשיוצאים לשמש,כי אז האמבטיה מתחממת וזה לא נעים לתינוק. ובע"ה את צריכה ללדת אחרי הקיץ, ועד שהקיץ יחזור האפרוחית שלך כבר תהיה גדולה לאמבטיה...
    זאת דעתי

• אווו איזה טוב לשמוע ביקורות טובות! גם אני הסתכלתי עליה!
  • בנות,

תודה מכל הלב על העיצות ועוד ששמעתי את מה שרציתי אז בכלל
  • גם לי יצא לראות את העגלה באותה החנות והיא ממש יפה!!
    באמת הקיפול שלה לא מסורבל והיא קלילה

הכי מרגש בעולם!!

• הדר,

היא באמת מגיעה ב-4 צבעים (סגול-ורוד, ירוק, חום עם עיגולים צבעוניים כאלה וג'ינס) אבל רק הטיולון ואילו האמבטיה לפי מה שנאמר לי רק בשחור.

לגבי קיפול עם טיולון שכחתי לשאול אבל אני מניחה שניתן. אני בכל מקרה עוד אשאל לפני שאזמין.
  • היא לא מתקפלת עם טיולון, אבל המושב קל מאוד אין בעיה להוציא אותו,
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה