שאלה לי, לא להרוג אותי.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו, רק אני נהנת מהחופש?
28 תגובות
עמוד 1
  • אני איתך לגמריי!
    אני הכי נהנת בחופש, אומנם לי יש רק אחת אבל הכיף הוא גדול וכל יום דבר חדש.
    תמשיכי להנות

• גם אני נהנית.... רק שאני מרגישה שרום אופיר קצת צריכה את השגרה שלה בחזרה

ועליי היא עושה פוזות שהיא לא עושה עם אחרים

• למה להרוג אותך
  • אולי תשתפי אותנו בפעילויות שאת עושה להן? אני אשמח לרעיונות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני איתך יקירה...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• להרוג אותך? על זה שאת נהנית עם ילדייך???

• אצלנו החופש רק התחיל
    כיף לנו למרות שרוב היום אנחנו בבית ... כי אין לי איך להתנייד בבוקר
    אבל
    שחר צריך את המסגרת של הגן צריך להעסיק אותו כל היום

• ענבר - שבוע הבא אנחנו נוחתים אצלך
  • תשמעי ..תחלס זה הזמן היחיד שיש לנו לבלות ולהנות איתם כל השנה.
    במהלך כל השנה אנחנו במרתון זה גם סוג של חופש בשבילנו
    טוב נויש ימים שבאמת אפשר לתלוש שיערות אבל בגדול זה תענוג
  • אני עוד לא התחלתי את "החופש הגדול" אבל מחכה לו בקוצר רוח (בעיקר כי זה גם חופש לי).
  • איזה כיף לך שאת נהנת מהחופש

• האמת שלי אין חופש וגם לבעלי אין כי את החופש לקחנו כבר ביולי כשהיינו באילת שבוע
  • רק לי ממש ממש קשה?
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • ת'אמת גם אני מאוד נהנית ואנחנו בחופש כבר הרבה זמן ...
    אני לא רוצה שיגיע ה- 1/9
  • אני גם לא ניידת ואפשרויות הבילוי שלנו די מוגבלות...

כמה יצירות אפשר לעשות?

כמה בריכה עם המון קצף?

בחוץ חום אימים... אין לי בעיה "לסבול" למענו, אבל יש לי גם תינוק בן חודש+ שאפילו מקדם הגנה אי אפשר למרוח לו... ועזרה פשוט אין!

הוא מבקש ללכת לגן, המסכנון, כואב לי הלב... לפחות שם רואה ילדים ועושה יצירות, יוצא לחצר...

הבוקר התלבשנו מהר, בלי תיקים ובלי כלום, ירדנו קצת למטה ואחר כך קניתי לו גלידות בקיוסק... ואז פתאום נהייה כזה חם.... אז חזרנו

אין לי באיזור גינות ציבוריות נחמדות או ג'מבורי או משהו בסגנון, וגם אם יש - אני פוחדת מהעומס... איך אתרוצץ אחריו עם תינוק בן כלום בידיים...

מי החצוף שאמר "חופשת" לידה?! מי?!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • אורטלי - לא הצלחת להפחיד אותי... אבל נאה מצידך שניסית

• גם אנייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• איזה כיףףףףףף

• יעל, מצחיק.... מבחינתי החופש כבר תיכף נגמר ואצלך עדיין לא התחיל

• כן מאמי, אני הולכת איתן לים ולבריכה לבד... בעלי עובד... אבל כמעט תמיד אני עם חברות אז אחת עוזרת לשניה אם צריך, צריך להסתכל עליהן בשמונת אלפים עיניים ולהיות אחראית.. אין מה לעשות.. היום אנחנו בבוקר בבית וכבר הן משתגעות אצלי... רגילות להיות בחוץ... לא נורא עוד כמה שעות נטייל בקניון...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    בשורות טובות לכווולן - א מ ן!!!

יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!

• יש ימים ויש ימים

רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5273

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5296

• אני גם נהנת
  • אני הולכת איתם לים לבריכה.
    עשינו טיול ברכבת לתל אביב
    היינו בפארק שעשועים
    היינו ביום כיף עם סבתא רבא - לקחה אותם לאכול גלידה
    היינו בקניון - בהפעלות וקניות
    היינו בג'ימבורי
    היינו אצל סבא סבתא בחיפה
    מטיילים מלא בגן שעשועים
    (באחד הימים היינו עם איתן בבית חולים
  • אצלנו החופש מתחיל ביום חמישי הקרוב אז אני אוכל לענות לך...

[
    []
  • אצלי החופש מתחיל רק מחר עדין מחר לא עושים משהו אבל יום ב' שפיים יום ג' נלך לדרדסים יום ד' נראה כבר יום חמישי יש פיזיוטרפיה אחר הצהרים אז האפשרות מצומצמת

• שולי אשכרה כל הכבוד אני מורידה בפניך את הכובע ועדי וכל מי שיוצא אצל שולי צריך גם לזכור שהבנות דיי רגילות להיות ביחד ודיי מעסיקות את עצמן.
    אני הייתי יומיים עם שקד וממש השתגעתי קודם בשביל להספיק לבשל ולעשות משהו בבית הייתי צירכה לעשות בשש בבוקר.
    ושקד דיי משעמם לה לבד ולא מעסיקה את עצמה וכשאנחנו עושות יצירה או מציירות וכו אחרי עשר דקות היא מתייאשת ואני גם לא ניידת אז ככה לצאת אין בחום הזה. למזלי אבא שלי עכשיו בבית אז יום אחד הלכנו עשינו איתונ סיבוב בהום סנטר ואחכ הוא הוריד אותנו בקניון ושקד פירפרה אותי עשר פעמים להרים אותה לפיפי וכל פעם צריך לצאת החוצה כי בשירותים היא מפחדת ואני עם בטן של חודש שמיני וחם ויש לי סחרחורת ואחרי עשר דקות בא לי הביתה אז נהסענו עם מונית הבייתה אבל ביום השני שהייתי איתה חוץ מהעבודה שנרדמה בבוקר לשעה וקצת אבא שלי לקח אותנו שוב לקנניון לג'ימבורי והיא פגשה שם נכדות של שכן שלנו שהיא משחקת איתם לפעמים למטה ודווקא הייתה מקסימה אפילו שבאנו לקצת זמן אמרנו לה כשאומרים ללכת אז הולכים והעוד קניתי לי ולה בבורגר ראנץ' ולקחנו הבייתה והיתה באמת מקסימה כי בד"כ היא מעדיפה את יוסי וכל הזמן אבא אבא אבא וכל יום משיהו אחר יום אמא שלי, יום חמתי יום יוסי ובשבוע הבא יוסי יהיה שבוע וחצי בחופש והוא חושב מה אני ייעשה איתה אבל הוא פחות ממני והולך איתה לכל מקום.
    אחה"צ כבר איכשהו מעבירים את הזמן קצת לאמא שלי קצת קופצת למטה על הדשא על הטרמפולינה שאצל אמא שלי כל פעם משהו אחר. אבל היא די זקוקה למסגרת שתעסיק אותה.

המסנג'ר שלי: [email protected]

• גם לי כיף בחופש איתן, במיוחד כי בעלי בבית איתנו והוא נוהג [אני לא] כך שיש לנו יכולת להתנייד ולעשות הכל בלי הגבלות -פשוט תענוג!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה