נו, מי עשתה כפיפות בטן? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כי אני עשיתי
16 תגובות
עמוד 1
  • עשיתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
    אבל רגע בואי נעשה יחד במספר
    כמה את עושה ?
    ולאט לאט נעלה

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • אני עשיתי 2 סטים של 40 לצדדים
    2 סטים של 50 רגילים (לבטן עליונה)
    2 סטים של 15 הרמות רגלים ישירות משכיבה על הגב (עובד מעולה על הבטן התחתונה)

מזמן לא עשיתי, אז התחלתי מאיזי... היום אני בטוח עולה במספר
  • אני גם מצטרפת היום :)

• יששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!
  • אנסטסיה אני גם רוצה!!
    אבל אסור בהריון לא? חוצמזה שנראה לי אחרי אחד אני נופלת עם הכאבי גב..
    למרות שלפני ההריון הייתי בכיף עושה 40 בלי להיות בכושר!
  • אני גם רוצה
    באיזה שעה אנחנו עושות?
    עדיף בערב לא?

• שכחתי...
  • מור: נו נו נו! היום את עושה!
    מיטל, קדימה, להצטרף
  • מיכל, לך עדיין נורא מוקדם... כשיגמר לך דימום, ורופא יגיד שהכל בסדר, תוכלי להצטרף
  • בהריון אסור?
  • עשיתי פילאטיס במהלך הריון עד שבוע 38. משבוע 15 בערך מדריכה אסרה עלי לעשות כפיפות בטן...
  • כמההההההההה
    עשיתי 10 בלחץ אני כבר 9 חודשים לא התאמנתי

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • בנות שלא תעזו לעדות כפיפות בטן בהריון או אחרי לידה. זה ממש מסוכן לשרירי הבטן.

• אוףףףףףףףףףףף שכחתי לעשות

• מיטל, אני עושה כשכל הבית כבר ישן... בסביבות 12. צריך להתרגל לעשות כל יום. אומרים ש 3 שבועות הראשונות הכי קשות. אבל אם מצליחים להתמיד, אחרי 3 שבועות זה הופך להרגל ונהיה קל יותר.
    אז לא לשכוח! תבחרי שעה שנוחה לך...בכל מקרה, אני עושה באיזה 12 בלילה, רוצה תזכורת בפייס?
  • טוב תקשיבי אני מחליטה עכשיו שכל יום ברגע שתמר נרדמת (יכול להיות 19/20/21/22) אני עושה באותו הרגע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה