יעליאור בוקר טוב - עידכון השקילה השבועית שלנו :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יעלי בוקר טוב!!!

יש יומיים בשבוע שאני מאוד אוהבת זה יום שלישי (כי מתחלף לי שבוע ההריון) ויום חמישי כי אני רצה למחשב לעדכן את המשקל שלנו
21 תגובות
עמוד 1
  • בובית!!!!!!
  • בוקר אור ותודה על המחמאות אהובה!!!
  • תודה מתוקה שלי
  • מצאתי!!!

פשוט הלכתי אחרוה כל הזמן לפי התאריך של יום חמישי, לא יודעת אם יש דרך לחפש אחרת.

בכל מקרה הנה השרשור

http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=226143
  • נשמתי
  • מרשה לעצמי להדחף.....
    אחרי שהתלהבתי חודש שעבר שעליתי רק 2 ק"ג הייתי שלשום אצל האחות ליווי והפלא ופלא..... עליתי עוד 3 ק"ג ב3 שבועות!!!!!!!!!
    התחלתי את ההריון ב43.8 ועכשיו אני שוקלת 48.9 עליתי סה|כ 5 ק"ג!!!!!!
    אני דיי נמוכה מקווה שאני לא נראה כמו ברווזה קטנה עם הטוסיק והבטן חחחחחחח

• עדוש!!!!!!!!!!!

מה זה המשקל המיניאטורי הזה????
    מה הגובה שלך?..

ותגידי- שאלה נוספת- איך את יודעת ששני המשקלים מסונכרנים?
    וכמו כן- שקילה עם בגדים לעומת שקילה בלי, שקילה בשעה מסויימת, שקילה אחרי התרוקנות..

אלו פרמטרים שצריך לקחת בחשבון, אחרת את יכולה לחשוב שעלית מלא ובעצם זה ממש לא ככה..
  • היי... אני נדחפת....

לא זוכרת כמה שקלתי בשבוע שעבר אבל היום הייתי אצל אחות ליווי הריון ועליתי 4.5 ג"ג מתחילת ההריון....

• ואני עדיין 6 ק״ג פחות מהמשקל ההתחלתי.
    עד עכשיו התלהבתי אבל אני ממש מתחילה לדאוג,
    אני מתחילה לפחד ממשקלים קטנים ומפגייה.
    הפעם האחרונה שאמרו לי משקלים שלהם הם היו בסדר 555 אבל זה היה לפני שלושה שבועות
    ומאז הבטן גדלה אבל המשקל לא.  

• האמת... אני משתדלת לא להשקל בכלל במהלך החודש ומחכה בסבלנות וסקרנות לתור אצל האחות ככה יוצא שאני נשקלת כל הזמן באותו משקל.... אז לדעתי יש סנכרון
    הגובה שלי הוא 1.54 ( מחזיק מפתחות) ותמיד הייתי עם משקל כזה נמוך
    לגבי הבגדים שיש לי תור לאחות ליווי אני משתדלת ללכת עם בגדים הכי דקים שיש כדי שלא ישפיעו על המשקל, מה שכן בבדיקה האחרונה הלכתי אחרי אוכל

• יעלי!!!! שאפו!!!

• ג׳ני גם אני מחליפה שבוע ביום שלישי פעמיים כי טוב

• סורי שאני נדחפת..
    אני עליתי עד כה 4 קילו...זה הרבה ?

• davidirit- ממש ממש לא!!!!!!!
    כל הכבוד!!!
  • ענבלי בכיף בובה
  • מה זה ה "עליות" האלה בנות???
    אני רואה שאני על תקן הפרה פה בפורום!!!!!

• פעם שלישית גלידה- 1.75 ושקלת 57???????
    באיזו סוכנות את מדגמנת?????
  • בנות בואו אני אעשה סדר

• וואו סיגל,

אני מסכימה לגמרי עם יעל - לפי הנתונים שרשמת את דוגמנית ואת החיבוקים ניתן לך אבל ללא קשר למשקל כי הוא נראה בסדר גמור!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה