היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סתם מתוך סקרנות נכנסתי לאתר של איקאה וראיתי שיש שם 2 דגמים של מיטת תינוק כאשר יש 2 מצבי גובה וגודל נורמלי של מיטה (ממש כמו בחנויות תינוקות אחרות).
רק שהמחיר של המיטה הוא 645 ש"ח.
אני כמובן עוד לא יודעת מה עלות המזרון (כי חייבים לקנות אצלם בהתאם למידות את זה אני יודעת מניסיון אישי).
מישהיא קנתה פעם? זה יכול להיות טוב?
11 תגובות
עמוד 1
יש תו תקן?? נראה לי שכן, אם זה מאיקאה, לא?. אבל זה לא זול.... אז למה איקאה?? כי הרי הם לא ידועים באיכות מדהימה, אז אם זה לא כדי לחסוך, למה? בשילב/מוצצים וכו' את יכולה למצוא במחיר הזה...
"כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא..."
זה בהחלט לא בשביל לחסוך, אני פשוט מתעניינת ובודקת.
רשום שיש תו תקן אירופאי.
זה שהם לא ידועים באיכות מי יודע מה אני יודעת, אבל זה בסך הכל מיטת תינוק מה הוא כבר יעשה לה?
תודה חמודה,
אני בהחלט אשקול וגם אבדוק בשילב ועוד מקומות
מאמוש תבדקי באתר שנקר מגהבייבי יש שם מחירים ממש טובים
מיטלי, את צודקת, עכשיו נכנסתי לשילב ואני באמת לא מבינה למה מחיר שידה צריך להיות 2,490 ש"ח ושל מיטה אותו הדבר!!!
הם אמנם כותבים שאם את מזמינה חבילת לידה אצלם אז על מיטה או שידה הם נותנים הנחה של 50% אבל עדיין נראה לי קצת מטורף, לא?
אני תכף אבדוק את מה שאת המלצת
דרך אגב מצאתי כל מיני דילים של מיטה פלוס שידה ב סביבות 1300-1600 ש"ח
גם אם הייתי מפוצצת בכסף לא הייתי קונה את הדברים האלה בשילב איזו הסחפות של מחירים..
יש גם אתר של בייבי סטאר.. תבדקי גם שם
מאמי אני ראיתי שידה+מיטה ב1600 ש"ח.. בד"ר בייבי. יש תו תקן כמובן והרהיטים דווקא יפים :)) אני כנראה אקנה את זה (כמובן מתפללת שהמבצע לא יגמר עד שאלך לקנות..)
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
אודליה תודה אני אבדוק
אני קניתי את מיטת התינוק גוליבר מאיקאה לפני שנה והיא מחזיקה טוב מאוד. לא מתקלפת ולא כלום.
אני קניתי במוצצים סט של שידה נהדרת {לא הפיצפונת} ומיטה כולל מזרון ב 1515 ש"ח. ויש שם מיטה גם ב 600 ש"ח. למען ההגינות אציין שקניתי באילת ואני לא יודעת מה הפרשי המחירים אבל הם בכל מקרה מאוד זולים, שווה בדיקה.