בא לי להתלונןןן- זהירות חפירה חחח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זו שאני עובדת איתה כזאת טיפשה, אין זה אי אפשר לתארררררררררררררררררררר אין דברים כאלה בעולם אני נשבעת לכן!!!!!!! כל היום היא מדברת בכל קול רם כאילו שהיא צורחת... היא מתערבת לי בשיחות הטלפון הפרטיות שלי!!! סתומה כזאתתתתתתתתתתתת כאילו אני מדברת עם בעלי... היא מתערבת לי באמצע השיחה יש דברים כאלה?????????????? גם שהיא לא מתערבת אז אי אפשר בכלל להתרכז בשיחה עם הקול הגבוה והצורם שלה!!!!!! דייי שתצא כבר לפנסייה ותעוף לי מהפריים אפשר? אין אתן לא תבינו, אני לא מגזימה.. היא עובדת פה כבר 30 שנהההההההההה היא לא יודעת שמות של אנשים שעובדים איתה ומה הם עושים.. כאילו לעזאזלללל את אמיתית???? 30 שנה את בחברה!!! כמה בן אדם יכול להיות רדוד שטחי ואווילי? דיי באמת שאני לא יכולה יותר בא לי לקשור אותה לכיסא ולהדביק לה סלוטיפ בפה ככה שלא אשמע אותה... זה תמיד עיצבן אותי.. עכשיו אני ממש לא יכולה לראות אותהה איך מתמודדים עם דבר כזה?????????
    באהבה...

בולי בלבולי
3 תגובות
עמוד 1
  • חחח...
    זה נשמע כמו הבוס שלי רק בגרסה נשית...
    תנסי להתמודד עם מישהו שבנוסף לכל הדברים האלה שכתבת (בעיקר החוצפה והצרחות!!!) גם מאוהב בעצמו, מתנשא וחושב שהוא הבנאדם החכם עלי אדמות.
    + נראה כמו קוף (באמת!!!) ויש לו ריח של זקן+מנטה (ושבשבוע האחרון אני מרגישה שאני עומדת להקיא בכל פעם שהוא לידי!!!)...

את לא לבד!!!

• חחח וואיייייי אני מזה מבינה אותךךך
    פשוט סבללל אין אין חייב להיות מישו כזה בעבודה שפשוט הורס הכללל!!
    את לא יכולה לעבור לחדר אחר??
  • הלוואי ויכלתי!!!!!!!!! הייתי עושה זאת מזמןןןןןןןןןןןןן זה פשוט סיוט....
    באהבה...

בולי בלבולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה