הרטבת לילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות יקרות,
    אני פעילה בפורום ההריוני יותר... אבל בטוחה שגם פה אמצא בנות מקסימות

9 תגובות
עמוד 1

• בניי כמה הבנים שלך ?

אני שמה מגן ניילון ממש פשוט שעלה לי 25 שח'
  • מנסיון - לתת להם "לטבוע". הם ילמדו לבד ללכת לשירותים.
    להגיד להם לפני השינה שאם יש פיפי שילכו לשירותים או יקראו לכם וגם לא לתת להם לשתות שעה לפני השינה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • זו "תופעה" שקיימת גם אצלנו...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • יצרתרף אליך מחר

• לא היתי משווה את העניין של הרטוות לילה בין בני 3 ובני 5-6 . לבנים שליטה בלילה על פיפי רק מתבשל בגיל 3-4 , לכן אני פשוט המתנתי בסובלנות מתי נתחיל לקום עם טיטול יבש -אצלינו זה קרה רק בגיל 3.5 . לא קרה כלום . הוא שותה כרגיל , מזכירים לעשות פיפי לפני שהולכים למיטה וזהו .
    יש איזה גיל 6או 7 שמומלץ כבר לפנות לרופא בעניין כיש טיפול בנושא .
    יש גם איז הבדל עם הם מתעררים אחרי זה או לא ....
    http://www.holdthatpic.com/
  • אני מציעה לך לקנות תחתונים חד פעמיים, וזהו!
    אמנם זה לא עסק זול, אבל אני בטוחה שכביסת מצעים כמה פעמים בשבוע, גם לא עסק זול.
    כשאני התחלתי גמילה עם שקד, השארתי לו טיטול בלילה, עד שהטיטולים נגמרו.
    אח"כ התחלתי להלביש לו תחתוני גמילה.
    היו לילות רטובים והיו לילות יבשים. את התחתונים היבשים, מן הסתם, השארתי ללילה הבא.
    עד שראיתי שהוא מתעורר שבוע רצוף יבש, הפסקתי את תחתוני הגמילה.
    ממליצה לך בחום לעשות זאת. זה גם מונע מהילדים את האי נעימות וגם יתן להם את הזמן שלהם....
    בהצלחה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אשמח גם לשמוע.
    אני ממש אובדת עצות.
    ליאור בת יותר משלוש וחצי ואין שום סימן להתקדמות.
    היא כבר ממש מסרבת לשים תחתוני גמילה. היא מרגישה גדולה ופשוט לא מוכנה.
    היא עושה פיפי במיטה כל לילה. פעם אחת לפחות. לפעמים פעמיים בלילה.
    כבר שבועיים וחצי בלי קצה שיפור.
    אוף. אני לא רואה את הסוף....

• אין לי ממש עצות כי גם אנחנו בבעיה....זה קורה כל לילה...לאופק לפחות ולא עוזר לו לא לשתות לפני השינה, להתרוקן לפני בכל זאת הוא רטוב כבר שעתיים שלוש אחרי שהלך לישון.
    מה שכן אני יכולה להגיד שיש לו ניילון פשוט שקנתי בחנות כלי בית בגרושים מתחת למצעים ומעל המצעים שיש לו משטחי פליז (שמיכות פליז דקות) ככה שאם הוא כבר משתין המשטח סופג טוב טוב והוא לא טובע עד הבוקר...קצת מסריח אבל בבוקר המשטחים ישר לכביסה והוא ישר למקלחת
  • אני דואגת שליאן תתרוקן לפני שינה ובעלי שמגיע מהעבודה בלילה מעיר אותה לשרותים עדין יש פיספוסים אבל בקטנה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה