היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני קמה הבוקר עם אנרגיות מחודשות...עדיין לא מצליחה לאפס את המצב רוח בעיקר אחרי אתמול שחזרו לי הצירים של כל חמש דקות , אבל אלו צירים מרגשים יותר כיוון שאת עיקר הצירים אני מרגישה ממש שהם דוחפים למטה... כואב נורא אבל מה אני אגיד לכם כל ציר כזה שמביא אותי לדמעות מרגש אותי!!!
אז ככה - הבית נקי ומוכן לגמרי אפילו פירקתי חלונות ורשתות! החדר של הנסיכה מוכן, כל הבגדים מסודרים למרות מורת רוחה של אמא
16 תגובות
עמוד 1
איזה מרגש.................. מתוקה שתהייה לך לידה קלה בע"ה, שתחזרי הבייתה בידיים מלאות עם הנסיכה שלך
ואגב, כל הכבוד! על האירגון, יישר כח
איזה יופי, כמה אנרגיות!!!
מאמי ,
מאחל לך שזה יבוא בעיתו ובזמנו לידה קלה בבריאות איתנה ובידיים מלאות
ירדנוש, את נשמעת מוכנה מרוצה ומאושרת.. מחזיקה לך אצבעות שזה יקרה כבר..
מחזיקה לך מיליון אצבעות.... שתהיה לך לידה קלה שתצאי בידיים מלאות אושר ונחת
אני חייבת להגיד שלעשות את הדברים שעשית עם צירים כמו שלך זו ממש גבורה בעיני!!!!! מורידה בפניך את הכובע!!!
מאחלת לך שהצירים האלה יביאו לפתיחה גדולה שהלידה תהיה קלה ביותר ושתראי כבר את.הנסיכה המקסימה שלך שכבר הרבה זמן רוצה להכיר אותך