היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חמי וחמתי חוגגים 27 שנות נישואין ביום שישי... ואני לא יודעת מה לקנות להם מתנה.....
אנא ממכן-רעיונות יצירתיים ויפים כמו תמיד!
תודה
4 תגובות
עמוד 1
תשלחי אותם לספא + מסאג' זו מתנה המהממת בשנה שעברה עשיתי את זה להוריי והם נהנו כל כך
שיהיה להם יום נישואין שמח ועוד המון שנים יחד
היתי קונה להם סט מצעים יפה
oni- אני חושבת שמצעים יש להם הרבה.....ולגבי עוגה- כל פעם שאני ובעלי באים אליהם וביקור ולא משנה כמה זמן-שישי שבת או סתם ביקור אני מכינה עוגיות,קובניות,פיתות,עוגות...ככה שזה נראה לי קצת נדוש להם....חח
אהבה ש ל י- הם לא כ"כ ניידים ככה שבטח לא יהיה להם כזה קל להגיע... ובנוסף-הם כבר הולכים לאיזה סוף שבוע.......
מה עם לעצב להם אלבום דיגיטלי עם תמונות שלהם יחד עם הילדים והנכדים לאורך השנים? זה תמיד ממיס את הלב וזו מתנה נפלאה בעיני... במיוחד היום, כשכל שני וחמישי חברה אחרת מוציאה קופונים של אלבומים כאלה במחירים דיי אטרקטיביים... מזל טוב! --- ענת עגלות תינוק