מי שמעה על עגלת BUGABOO? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי עליה המלצה לפני כמה ימים, נכנסתי לאינטרנט לראות אותה ומאז היא לא יוצאת לי מהראש..... חבל שהיא עולה בסביבות 5500 בלי סלקל.

היום ראיתי מישהי מסתובבת איתה ושאלתי אותה על העגלה והיא ממש המליצה לי עליה.... אווווף!!! איזה טעם יקר יש לי!!!! ממש בא לי עליה!!!

17 תגובות
עמוד 1
  • שאלה לי אליך ... בדק אם היא מתאימה לצרכים שלך? למשל גודל תא המטען של הרכב ,רוחב מעלית אם יש . אגב היא לא מתקפלת כמקשה אחת ,אלא צריכים לפרק אותה ! צריך לקחת את זה בחשבון ! תבדקי טוב טוב לפני שאת מתאהבת בעגלה ומחליטה להוציא 5000ש"ח . היא ממש יפה !

מאיה.
  • היא מאוווווווווווד יפה
    אבל העריסה שלה נמוכה מאוד.
    בהבדל לכמה עגלות שאני מכירה.
    כמו ש Eski כתבה , את חייבת לבדוק אם הא מתאימה לך

לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • מאיה, אמנם נדלקתי עליה בטירוף אבל ברור שלא אקנה אותה לפני שאבדוק את כל הדברים שציינת....
    היא מתאימה לצרכים שלי הדבר היחיד שאני צריכה עוד לוודא זה את הקיפול שלה שאמרו לי שהוא באמת דורש הסתגלות....

חוץ מזה, עדיין לא החלטנו שקונים אותה, אם היית מכירה את בעלי היית יודעת ששום דבר לא נקנה אצלנו לפני שיש קובץ אקסל מסודר עם יתרונות, חסרונות, מחירים וכו' ( מהנדס או לא מהנדס?!).

• אם את כל כך מאוהבת בה ממליצה לך להביט ביד 2 יש שם ממש מציאות !
    http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=4945144&SalesCatID=11

מאיה.
  • חחחחח לגבי הבעל אז הוא חייב להכיר את שלי !!! הוג גם מהנדס עם אקסל
  • יש את העגלת בוגבו דגם ביייי
    לזאת התכוונת , כי הדגם הזה יותר זול מהרגיל
    ויש אותה להרבה חברות שלי , היא מעולה נוחה לקיפול ותשמש אותך להרבה זמן
    לדעתי שווה
  • מאמי באילת ברבקט מוכרים אותה ב4000 אלף...היא מהמממת ונוחה וטובה ממליצה עלייה בחום

• דווקא התכוונתי לקמליון (אם ככה זה נקרא בעברית)

http://www.bugaboo.com/learn/bugaboo-cameleon?p_p_id=TabbedPortlet&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_pos=1&p_p_col_count=3&_TabbedPortlet_struts_action=%2Fext%2Ftabs%2Fview&tabs1=tabfeatures
    מאיה, תאמיני לי, אמנם זה מורט עצבים אבל בסוף זה משתלם (ואם תגידו לו שאמרתי את זה אני אכחיש)....

• גם אני אכחיש חחח ...
    אגב .תעיפי מבט ביד 2 !!! אפשר להוציא את כל החבילה עם הכל כולל סלקל בסביבות 2500 אז שווה
  • אגב הם רוסים בטוח !!!
  • חחח... מאיה, יש לי הרגשה שאת הולכת לקנות בוגאבו... הדבקתי אותך בהתלהבות שלי???

• חחחח ...אין לי צורך בעגלה כבר ...אבל כשהייתי בהריון כמעט קניתי מוצי יד שניה ...היא פשוט לא נכנסה לבגוז'
  • תבדקי גם על דגמים אחרים שלהם שיותר זולים יש דגם מאד דומה למה שאמרת - פרוג והוא עולה 3500
  • וואו באילת הכי שווה. אני קניתי את האינגליזינה שם לפני 3 שנים ב500 ש"ח פחות. הבוגבו מדליקה. שקלתי אותה אז... פשוט האינגליזינה נראתה לי יותר קלאסית כזאת. אבל היום אני יכולה להגיד לך שהיא היתה לנו מאוד נוחה אבל כבדה.

http://blog.tapuz.co.il/princessoffloer/images/2694915_248.gif
    ילדתי את אהבת חיי
  • תודה על ההמלצות והטיפים....

אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע!!!

• בובה,

אני אתמול ראיתי אותה בזמן שהתאהבתי בעגלה שלי (של Mamas&Papas שנקראת Sola) ובחנות שנקראת תינוקות זה אנחנו בראשון היא עולה בסביבות 5,200 ש"ח אבל הבנתי שיש מבצעים אז יכול להיות שאפילו יותר זול.

זה הקישור שלה במבחן העגלות

http://www.2bmommy.com/stroller/%D7%A2%D7%92%D7%9C%D7%AA-%D7%AA%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A7-%D7%91%D7%95%D7%92%D7%90%D7%91%D7%95-%D7%A7%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%9F-bugaboo-camilion/

בנוסף, תבדקי אם יש אותה במלאי כי אולי צריך להזמין מראש ואז זה לוקח כחודש וחצי.

בהצלחה ותהני מתוקה זה הכי כיף שיש החיפושיםפ האלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה