מתכון לכדורי שוקולד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יש למישהי

5 תגובות
עמוד 1
  • יש לי מתכון לעוגת כדורי שוקולד
  • אני אני אני רוצההה

• טולי אנחנו מחכות :)

• לתערובת כדורי שוקולד:
    200 גרם שוקולד מריר
    100 גרם חמאה (1 חבילה קטנה)
    3/4 כוס סוכר
    1 כוס חלב
    30 ביסקוויטים "פתי בר" (1 חבילה קטנה)

לקרם שוקולד:
    2 מיכלים שמנת מתוקה
    1 כוס חלב
    2 כפות סירופ מייפל או דבש
    1 חבילה אינסטנט פודינג שוקולד

לקישוט:
    3 כפות אבקת קקאו אופן ההכנה

שמים בסיר בינוני שוקולד, חמאה, סוכר וחלב ומחממים על אש קטנה עד שהתערובת נמסה ונוזלית. מסירים מהאש.
    שוברים את הביסקוויטים בידיים עד שהם שבורים גס. שמים בקערה גדולה ומוזגים פנימה בזהירות את תערובת השוקולד.
    מעבירים את התערובת לתבנית ומשטחים בעזרת גב של כף. מעבירים את התבנית לקירור מהיר במקפיא למשך 10 דקות.בנתיים -
    מקציפים במיקסר שמנת מתוקה, חלב, סירופ מייפל ואינסטנט פודינג, במהירות גבוהה למשך 2 דקות בערך, עד שהתערובת הופכת לקרם
    מוזגים את הקרם לתבנית שהייתה במקפיא ,מיישרים מעבירים את התבנית למקרר למשך 4 שעות לפחות
    לא אחראית לקלוריות
  • אחחחחח בא לי נכין אולי לשבת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה