חייבת לפרוק, זה ארוך... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני הולכת להשתמש בכם כיומן...מצטערת, אבל חייבת לפרוק:
    לנתנאל יש breath holding spells, מי שרוצה, יכולה לקרוא בגוגל, בקצרה: לפעמים כשנתנאל בוכה הוא מפסיק לנשום, נהיה כחול לגמרי ומתעלף.... אחר כך הוא חוזר לעצמו, אבל זה מחזה נוראי.... לראות את הילד שלי כחול לגמרי ולא נושם... זה משהו תורשתי שהוא קיבל ממני (בזמני חשבו שזה אפילפסיה כי לי היו גם תנועות לא רצוניות של ידיים ורגליים....). עכשיו כבר יודעים הרבה יותר על המחלה... זה צריך לעבור בסביבות גיל 3-5.... אנחנו נמצאים במעקב של רופא נוירולוג, אבל בגדול אין טיפול.... אם הזמן ילדים לומדים לנצל את המחלה... אם הוא רואה שהוא קיבל התקף ואחר כך קיבל מה שרצה, הוא ידע להשתמש בזה לטובתו... חשבתי שילד שלי עדיין קטן ולא יכול להבין את זה, אבל טעיתי... אני רואה איך הוא מביא את עצמו למצב של התקף בכוונה (ב90% מהמקרים)... ברור שאני ובעלי כבר יודעים טוב מאוד איך להתנהג, אנחנו כבר לא בפאניקה ולא מחזיקים אותו על הידיים עם הדמעות ושאר הדרמה (ברור שבפנים, בכל התקף, לב שלי מחסיר פעימה ואני מרגישה מזדקנת בשנה אחד לפחות..)
    אבל לפעמים אני מרגישה שכל חינוך שלנו נהרס ע"י סבתא או היום בגן!!!!!!!!
    היום הושיבו אותו על הכיסא שהוא לא אוהב, ומה נתנאל עשה? התחיל לבכות עד ההתקף. גננת שהיתה איתו היא צעירה ויחסית חדשה וזו פעם הראשונה שהיא ראתה כזה דבר... ברור שבסוף הוא קיבל את הכיסא שהוא רצה, צלחת, אוכל מה לא! אני כמובן קיבלתי טלפון מהגן וגננת היתה נשמעת היסטרית, רצתה שאני אבוא לאסוף אותו
23 תגובות
עמוד 1
  • אווי מאמי...
    באמת קשה לשאת את זה וכל הכבוד לך באמת זה נסיון קשה וכואב ואני מקווה שזה יעבור לו מהר.. המון חיבוקים ותיהי חזקה נשמה
  • מליון

• מאמיייי

• אנסטסיה..............................

מאמי אני קוראת ולא מאמינה שזה מה שאת עוברת ובכלל בשוק שייש דבר כזה
    בחיים לא שמעתי על מחלה כזאת ועוד לילד קטן זה נראה לי מ פחיד מאוד!!!!

יקירתי אין לי מה לייעץ מהפן המקצועי עושה רושם כי אתם כבר מאוד מבינים את המחלה ומתנהגים איתה כראוי
    ולכן אני שולחת המון hug]hug]hug]hug]hug]hug]

• מותק, ילדים יודעים בדיוק איך לנצל מה שיש להם (גם את הדברים השליליים) בשביל לקבל מה שהם רוצים...

אני יודעת שזה ממש מרגיז אותך שאת מנסה לחנך אבל הגננת כאילו "שברה" את החינוך שלך אבל את צריכה גם להבין אותה, היה אתמול או שלשום מקרה של ילד בנתניה שאיבד הכרה בפעוטון ואושפז במצב קשה אז אין מה לעשות,מי שלא מכיר את הבעיה לא יודעת איך להתמודד איתה.

אני מציעה לך להסביר לגננת את העניין ולבקש ממנה לשמור על קור רוח (כמובן לא להתעלם שחלילה לא יקרה משהו חמור) ושזה חלק מבעיה רפואית שיש לנתנאל.

אני מאחלת לך שהתקופה הזאת תחלוף מהר, שולחת לך המון חיזוקים!!!

וחיבוקים
  • עשיתי מלאאאאאאאאא שיחות עם גננות. הכל ברור להם בתאוריה, אבל כשזה קורה באמת, זה כל כך מפחיד שאנשים לא מבינים שזה המצב שאני דיברתי עליו, וצריך להתנהג איך שהסברתי... קשה לי להאשים אותם כי גם לי לקח הרבה זמן להפסיק להיכנס לפאניקה ולשמור על קור רוח....למרות שקיבלתי הדרכות מרופאים....
  • מתוקה שלי. בחיים לא שמעתי על דבר כזה.
    קבלי מיליון
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • וואו!! זה נשמע מאוד מפחיד!
    שולחת לך חיבוקים שתמשיכי להיות חזקה ולהתמודד ‎

• אויי מאמי אין ספק שזה ממש קשה לראות את זה

• נשמה שלי!!!!!
    אין לי הרבה מה להגיד כי זה רק חיזוקים מה שאני יכולה להציע!!!!
    ברור שהילד הבין שזה נושא רגיש אז הוא מנצל לטובתו וזה לא משהו שניתן להתעלם ממנו ולא לתת לזה את תשומת הלב הנדרשת כיוון והוא מגיע למצב של עילפון...

אני מחזקת אותך והכל יעבור בעזרת השם הוא יגדל והכל יהיה בסדר!!!

תחזיקי מעמד אוהבת אותך!!!!

• מתוקה
  • מאמי
  • מלחיץ
  • מאמי.... קודם כל המון המון
  • נסטיה,

לי יש שלישייה, שיהיו לי בריאים

לאחד הבנים יש, במסגרת התורשה של בעלי, תופעת פירקוסי חום.

הבנתי שאת מתמצאה, אז לא ארחיב ורק אומר שמדובר במחזה איימים של ממש בו הילד פשוט מפסיק פעילות חיונית כלשהי, קופא, מכחיל, מסגיל, עיניו מתגלגלות וזאת... למשך לפעמים כ - 10 דקות...

מעולם לא התרגלתי, מעולם לא הפסקתי לפחד, תמיד חיקיתי, חיקיתי שיעבור, שיסתיים, שיושלם.

היום התופעה איננה כלא הייתה

לעניינך יקירתי,
    חזקי, אמצי, קבלי חיזוק, קבלי חיבוק

אטו פרויידיוט,
    100%% פרויידיוט

אטן סטרשנו, אוצ'ן סטרשנו אי איזמטיוויאט.
    העיקר, פרוחודיט
  • תודה לכן בנות יקרות
  • סופי שבוע- לא סופי שבוע.. מתי שאת רוצה..
    את גם לא חייבת במהלך הלילה, את יודעת...
    מתי שאת מרגישה צורך...

את הנייד שלי, אם תרצי, אתן לך בפייס...
  • anastasia היי
  • אני מקווה בשבילכם שזה יחלוף במהרה.
    כל הכבוד לך על הכוחות , זה לא משהו פשוט להתמודד איתו.

שולחת לך הרבה
  • זה נשמע ממש קשה,
    וליבי איתך, לא קל...
    תודה לאל שזו רק תקופה של שנתיים שלוש שתעבור- וזה יהיה מאחורייך
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אוייש נשמה שלי, תמונה קשה ביותר!!
    שולחת לך המון חיזוקים, תמשיכי לשתף ולפרוק - זה גם עוזר
    שולחת לך הרבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה