אני הולכת להשתמש בכם כיומן...מצטערת, אבל חייבת לפרוק:
לנתנאל יש breath holding spells, מי שרוצה, יכולה לקרוא בגוגל, בקצרה: לפעמים כשנתנאל בוכה הוא מפסיק לנשום, נהיה כחול לגמרי ומתעלף.... אחר כך הוא חוזר לעצמו, אבל זה מחזה נוראי.... לראות את הילד שלי כחול לגמרי ולא נושם... זה משהו תורשתי שהוא קיבל ממני (בזמני חשבו שזה אפילפסיה כי לי היו גם תנועות לא רצוניות של ידיים ורגליים....). עכשיו כבר יודעים הרבה יותר על המחלה... זה צריך לעבור בסביבות גיל 3-5.... אנחנו נמצאים במעקב של רופא נוירולוג, אבל בגדול אין טיפול.... אם הזמן ילדים לומדים לנצל את המחלה... אם הוא רואה שהוא קיבל התקף ואחר כך קיבל מה שרצה, הוא ידע להשתמש בזה לטובתו... חשבתי שילד שלי עדיין קטן ולא יכול להבין את זה, אבל טעיתי... אני רואה איך הוא מביא את עצמו למצב של התקף בכוונה (ב90% מהמקרים)... ברור שאני ובעלי כבר יודעים טוב מאוד איך להתנהג, אנחנו כבר לא בפאניקה ולא מחזיקים אותו על הידיים עם הדמעות ושאר הדרמה (ברור שבפנים, בכל התקף, לב שלי מחסיר פעימה ואני מרגישה מזדקנת בשנה אחד לפחות..)
אבל לפעמים אני מרגישה שכל חינוך שלנו נהרס ע"י סבתא או היום בגן!!!!!!!!
היום הושיבו אותו על הכיסא שהוא לא אוהב, ומה נתנאל עשה? התחיל לבכות עד ההתקף. גננת שהיתה איתו היא צעירה ויחסית חדשה וזו פעם הראשונה שהיא ראתה כזה דבר... ברור שבסוף הוא קיבל את הכיסא שהוא רצה, צלחת, אוכל מה לא! אני כמובן קיבלתי טלפון מהגן וגננת היתה נשמעת היסטרית, רצתה שאני אבוא לאסוף אותו
בנות, (או יומני היקר) אני כל כך עייפה מזה! המחלה הזאת מתישה אותי! מפחידה אותי!!!!!!!! עכשיו אני מבינה למה אחרי שנולדתי הורים שלי לא רצו להביא עוד ילדים... רק מחשש שילד הבא גם יהיה כך... אני רוצה שיהיה בן 3 כבר! כל חודש כ8-10 פעם אני רואה את הילד שלי מכחיל לגמרי ומעולף.... לא מאחלת לאף אחד!
פרקתי, אבל עכשיו אני בוכה.... אוףףףףף
אולי, במקרה (לא מאחלת לאף אחד) יש פה עוד אמאות כמוני, שלילדים שלהם יש את זה? הייתי רוצה לדבר עם מישהי במצב שלי...