חדשה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    אחרי זמן רב של שוטטות בפורום החלטתי גם אני להצטרף..
    יש לי מלאכית קטנה בת ארבעה חודשים וחצי, אנחנו צריכים לטוס לבקר משפחה בחו"ל בתחילת ספטמבר..יש לנו טיסה ראשית לאמסטרדם ומשם אנו ממשיכים עוד טיפה, השאלה שלי היא, אם מישהי תוכל לתרום מנסיונה, איך שורדים טיסה של 4.5 שעות? מה לגבי האוכל? אני לא מניקה ולכן עליי להשתמש בתמ"ל, אני חייבת מים רתוחים והדרישות הנוקשות של אבטחת שדות תעופה לא מאפשרות לקחת נוזלים בכמות העולה על 100 מ"ל... איך מסתדרים עם זה? בנוסף, כל טיפ לגבי מה חשוב לקחת ולמה צריך לשים לב יתקבל בברכה..
    תודה רבה מראש!
10 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה ובהצלחה בטיול. אני בטוחה שאפשר לבקש מים רתוחים במטוס הרי הם מגישים שם שתייה חמה.

תהנו
  • תודה רבה על קבלת הפנים החמה הקטנית של די תובענית ורוצה כאן ועכשו, מקווה שנוכל להכניס איתנו כמה בקבוקים עם מים רתוחים קרים ולבקש את עזרת הצוות רק בהשלמת המים החמים לטמפרטורה הנכונה..
  • ברוכה הבאה

• תודה שירה שלחתי מייל לחברת התעופה, גם ביקשתי עריסה לקטנית. מקווה שהם יענו במהרה..
  • ברוכה הבאה

• היי, ברור שיש מים חמים במטוס, אבל אני חוששת שאם לא ניקח איתנו גם מים רתוחים קרים יקח נצח עד שנצליח לקרר את הרתוחים במטוס, ואם היא תהיה רעבה יהיו המון המון צעקות במטוס..
  • היי מותק.. קחי איתך מים רתוחים קרים ותערבבי קצת במים חמים שלהם כל פעם שהיא תהיה רעבה..
    תהנו
  • ברוכה הבאה
  • תודה רבה לכולכן
  • ברוכה הבאה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה