שאלה של מתחילות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

5 תגובות
עמוד 1
  • בובה,

אני מסבירה רק ממה שקראתי כאן שהבנות כתבו. זה תהליך בו הופכים את התינוק שלא נמצא במצג ראש למטה. בדרך כלל הוא אמור להתהפך עד שבוע 35 מקסימום ואם לא אז נותנים עוד קצת זמן ואפשר להפוך.

זה לא חובה אלא אם את מעוניינת. אם לא, אז ניתוח קיסרי.

ההיפוך גורם לקצת דימום וצירים ויכול לפתוח לידה אבל היפוך יכול גם לא להצליח ואז התינוק נשאר כמו שהוא.

נדמה לי שליאת (מלאכיות שלי) עשתה ובטח היא תסביר יותר טוב ממני בהמשך.
  • לא מאמי אני לא מתכוונת לזה
    אני מתכוונת למתי שמגיעים לחדר לידה
    ולמשל אין פתיחה מספיק או משהו אז עושים משהו כזה
    עשו את זה לחברה שלי... ותוך כמה שעות היא ילדה.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• ג'ני... את מדברת על היפוך- מישהי עייפה ???

סטריפנג
    זוהי פעולה הנעשית במהלך בדיקה וגינאלית ע"י גניקולוג, בניסיון לזרז את הלידה. הרופא מפריד באמצעות אצבעותיו, בין קרומי מי השפיר מדופן הרחם, מה שגורם לשחרור הורמונים (פרוסטגלנדינים) הגורמים להתכווצויות הרחם ולתחילת הלידה.הפעולה עצמה קצרה (פחות מדקה), אך איננה נעימה ועלולה להכאיב, יתכן אף כי ייווצר דימום קל בעקבותיה. במהלך השעות ועד ליממה שאחריה, מתחילים להתפתח הצירים, כשברוב המקרים יכולה האישה לשהות בינתיים בביתה.

כמובן שהעתקתי את זה מאתר מסוים
    אני יודעת שיש פה בנות שעשו את זה- כולל ליאת מלאכית שלי....

• תודה רבה מיכלוש!!
    אני בטוחה שהמיילדת שתדריך אותנו לפני הלידה תסביר לי את כל זה
    אבל הייתי סקרנית וגם חברה שלי אמרה לי שעשו לה וזה כאב אבל ממש עזר וזירז את הלידה תוך איזה 3 שעות..

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• שאלה לי אלייך ......
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה