עגלת ממבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא היה לי מושג כמה קשה זה להחליט על עגלה...
    אנחנו גרים במושב וכל גישה לביתנו הקטנטן זה בחול ולכן אנחנו צריכים עגלה עם גלגלים גדולים (ללא אוויר) ומאסיבית
    ראינו לא מזמן את עגלת ממבה של ABC וממש התלהבנו...
    למישהי יש אותה או שמעה עליה ויכולה לתת קצת יותר פרטים?
    תודה...

לירון
2 תגובות
עמוד 1
  • זה הלינק של העגלה

http://www.2bmommy.com/stroller/%D7%A2%D7%92%D7%9C%D7%AA-%D7%AA%D7%99%D7%A0%D7%95%D7%A7-%D7%9E%D7%9E%D7%91%D7%94-abc-design-mamba/

אני לא בחנתי אותה אז לא יכולה להגיד.

אבל שמעתי שמוצי מעולה במקומות כאלה יש לי חברה שמאוד אוהבת אותה בגלל זה. עוברת בכל מקום. תנסי.

בהצלחה
  • לחברה שלי יש את הממבה ואמנם היא לא גרה במושב, אך היא דיי מרוצה ממנה. מה שכן, אני יודעת שהיא קצת רחבה ביחס לעגלות אחרות, אז את צריכה לבדוק שלא תהיה לך איתה בעיית גישה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה