חייבת לשפוך את הלב.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה קשור לסיגריות
    אני מעשנת ביום קופסה ולפעמים קצת יותר, בתקופה האחרונה אני משתעלת המון עם ליכה ויש לי כאבים בחזה.
    הלכתי לרופא והוא אמר לי שזה קשור לסיגריות, ואמר לי להפסיק אז אמרתי לו שפשוט קשה לי להפסיק, אז הוא אמר לי אז תתחילי להפחית.
    אני ניסיתי להפסיק אבל אני פשוט לא מצליחה אני לא עישנתי כמה שעות והיה לי מאוד קש והייתי עצבנית ואז הדלקתי סיגריה.
    יש פה בנות שמעשנות?
    כמה ביום אתם מעשנות?
    ואלה שהפסיקו איך הפסקתם?הפסקת לגמרי? או שהפחתתם?
    האם הייתם מעשנות בהיריון? (אני לא בהיריון) זה פשוט מעניין אותי אני מתכננת הריון בקרוב.. ואני לא רוצה לעשן בהיריון.

תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • אני מעשנת מגיל 14 בערך קופסא ביום.. היום אני בת 27 ועדיין מעשנת קופסא ליום אבללללללל כאשר ראיתי 2 פסים על בדיקת הריון בייתית הפסקתי לעשן מייד , פשוט זרקתי באותו הרגע את הקופסא הפתוחה שהיית לי וזהו..כן היה קשה אבל החיים של התינוק שלי הרבה יותר חשובים לי.. והכול מאמי קשור בראש..בהצלחה

• מעשנת חצי קופסא ביום.. משתדלת גם להפחית.. עם תמר אני מעשנת פחות כי אני שונאת את הריח...

• מאמי אני הייתי מעשנת איזה 3 סיגריות ביום והפסקתי בשניה שנכנסתי להריון..
    כי את חושבת על המתוק הקטן שבבטן שבטוח לא נהנה מזה..
    בכל מקרה את יכולה להעזר במכון אברמסון הם מאוד עוזרים למי שהם מצליחים..
    בהצלחה מותק
  • לא יכולה לעזור כי אני שונאת סיגריות

אבל אני יודעת שאבא שלי מגיל 12 עד 35 היה מעשן פק"ל חבילה ביום
    הוא קנה את סיגריית הגמילה (מחקה את הפעולה של הסיגריה)
    ובן פורת יוסף 5555 כבר 10 שנים הוא לא מעשן ..
    סוכריות מנטה גם עזר לו מאוד.

תרגישי טוב

• שונאת סיגריות

אבל בעלי מכור ... זה מבעס

תקראי את הספר "להפסיק לעשן "

ספר מדהים !!!

אימא של בעלי הפסיקה ממזן לעשן בעקבותיו

• טוב..
    אני עישנתי יותר מ-10 שנים והגעתי למצב שעברתי את הקופסא ביום.
    אני היום שנתיים ו-4 חודשים ללא סיגריות. ועדיין צובטת את עצמי בתדהמה.

לא הצלחתי להבין איך לא מעשנים. איך קמים בבוקר? איך שותים קפה? איך שותים בירה?? ומה עם אחרי האוכל?? הייתי מכורה מכורה במלוא מובן המילה.

אז איך?
    קודם כל - ידעתי שבשנה שנתיים הקרובות רציתי להיכנס להריון ולא רציתי לעבור גמילה והריון יחד. שנית - מתוך עיקרון לא הייתי מוכנה להיות אמא מעשנת.

אני ממליצה בחום בחום בחום על הספר "הדרך הקלה להפסיק לעשן" של אלן קאר.
    (קראתי אותו פעמיים לפני שהפסקתי) וזה עזר לי לשנות את התפיסה שלי לגבי עישון.
    השינוי הוא בעיקר בראש... כמעט אך ורק בראש! זה לא מלחמה של כח רצון, זה הבנה והסתכלות אחרת על המצב.

אני עוד לא אמא (רק עוד חודשיים - טפו טפו טפו) אבל עד היום להפסיק לעשן היה הדבר הכי קשה אך הכי מתגמל שעשיתי בחיים שלי. אני היום מאמינה שאני מסוגלת לעשות כל מה שאני יחליט.

הכח אצלך! תשחררי את עצמך מהשיעבוד למנהג הזה שרק מזיק לך בסופו של יום.
    אם רוצים זה אפשרי!!!

>
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה