סוף-סוף שירשור-סמיילי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מיטלוש

23 תגובות
עמוד 1

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • נסיכה מקסימה, העיקר שאת אחרי.

מעכשיו הפנים קדימה, עם החיוך היפהפה שלך ועם האהבה של נעמונת המדהימה ואני מחזיקה את כל האצבעות של נופר ושלי שתיקלטי להריון ארוך, תקין ומשעמם של 9 חודשים מלאים וסקסיים.

אוהבת

• מרווה, יש לי צמרמורת... את לא מבינה, אני מגיבה לשירה על השרשור וחושבת לעצמי"איפה מרווה מה קורה איתה? צריך לפתוח הודעה לראות מה קורה איתה" באותה השנייה ההודעה שלך מתעדכנת בפורום

• מרווה,אני כל כך שמחה שעברת את זה סוף סוף

• כפרות- אוהבת אותך מאוד
    ומאחלת לך הריון תקין- קל- עגול- סקסי ובריא לתשעה חודשים.

• ]

• טוב שאת כבר אחרי!!!
  • טוב שזה מאחוריך ובע"ה את חוזרת פעם הבאה לבית חולים כדי ללדת
  • נשמה יפה שלי
    כל מילה נוספת מיותרת
    שולחת לך המון חיבוקים וחיזוקים

• באתי לחזק ויצאתי מחוזקת

• טוב שאת כבר אחרי, עברתי את זה אז אני מבינה בדיוק על מה את מדברת

• מקסימה אחת..
    איזה כיף היה לי לשמוע אתת קולך היום, לשמוע אותך צוחקת, אופטימית וחיונית כמו שאת
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• החלמה מהירה
  • לא ידעתי שעברת גרידה...

• מישהו קרא לי?!?!?!?!
    בובה, אני שמחה שאת אחרי הכל ומאחלת לך מעכשיו בשורות טובות, בריאות ואושר!!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה