אוף אני בלחץ תמידי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא רגועה כשעוברוות 3 שעות והדסי שלי לא מתעוררת לאכול ואני צריכה להעיר אותה.

מרגיש לי טבעי יותר כשהציצי שלי בפה שלה מאשר כשהוא לא...
    אני אוהבת את זה שהיא אוכלת ממני
    זה עושה לי טוב על הלב!

שלא תבינו- היא אוכלת טוב
    עושה פיפי וקקי ברוך ה'

אבל לפעמים היא אוכלת רק מצד אחד וישנה שעתיים וחצי..
    היא שבעה רק מאחד????

אמא שלי מרגיעה אותי ואומרת לי שאני לחוצה סתם בגלל האחות מטיפת חלב שאמרה לי שחובה להעיר אותה כל 3 שעות!

עד שאני לא אראה במשקל -שבוע הבא- שהיא עלתה
    אני לא ארגע

13 תגובות
עמוד 1
  • מאמי, תינוק רעב לא ישן!!!!
    אם היא ישנה, סימן שלא מפריע לה כלום!
  • תקשיבי בובה על תילחצי גיסתי אותו סיפור הילד שלה אוכל ציצי אחד נרדם וכשהוא מתעורר היא נתנה לו את הציצי השני וברוך השםםם הילד גדל כמו שצריך

• ויקי
    זה מה שההורים מ2 הצדדים
    לא להעיר
    אבל היא לא עלתה מספיק ב 4 ימים והאחות מטיפת חלב אמרה לי להעיר אותה
    אחרי גג 3 שעות...

מאז אני בלחץ.
    שאולי אני לא נותנת לה מספיק

למרות שכל פעם שהיא רוצה אני שולפת ציצי....
    לפעמים זה אחרי חצי שעה
    לפעמים זה אחרי 3 וחצי שעות....

• כמו שרשמתי פה מליוןפעמים, האחיות בטיפת חלב מלחיצות. זה נורמאלי שתינוקות בהתחלה יורדים במשקל ולא עולים.
    גם לי אמרו להעיר כל שלוש שעות, לא הערתי....
    היום שניהם שוקלים יותר מהרבה ילדים בגיל שנה. הם באחוזון מאוד גבוה.
    אז אל תתרגשי מכל מה שהן אומרות לך.
    כל עוד הנסיכה ישנה, טוב לה.
  • גם אביאור שלי ישן לפעמים 5 שעות למה להעיר
    תינוק רעב לא ישן נקודה .
    גם לי האחות בטיפת חלב אמרה להעיר אותו למה, מה הסיבה
    הוא אוכל יפה ,עולה במשקל יפה ברוך השם ,אז מדוע ולמה?????????????
    תהיי רגועה בובה ותקשיבי לעצמך ואל דאגה אם היא תהיה רעבה היא תתעורר
    הכל בסדרררררררררר

• היי
    נכון אמרה ויקי, תינוק רעב לא ישן
    הנקתי שלישייה.
    תשלפי מתי שהאוצר רוצה, בין אם זה אחר חצי שעה ובין אם זה אחר שלושת רבעי שעה.
    את עושה את הדבר הנכון

אסור להעיר תינוק בן יומו שישן.
    את משרתת את החרדות שלך יקירתי, תינוק בן יומו שישן, הוא שבע.
    חד משמעית

שלי ישנו לילות שלמים בין 22:00 עד 8:00 החל מהיום הראשון שבאו
    בתור שלושת הדיירים החדשים הביתה

בטחי בתינוקך ובתבונתו והדברים יזרמו...

לי

• תודה רבה בנות יקרות שלי...

האמת שהלילה עבר טוב בטירוף!!
    היא קמה לבד כל שעתיים שלוש....

כפרה עליה- מתחיל להסתדר לה סדר היום כמו שצריך!

שירוש- זה מגיע כלכך מהר
    שאין ברירה אחרת חח.. זה מגיע לבד...

• מיכלי,

למרות שעדיין אין לי נסיון, אני מסכימה עם הבנות!

לא להעיר
  • שירה לקחה לי את המילים מהמקדלת
  • מיכלי, חשבתי שנרגעת...

• אני לא מסכימה עם שיטת הלא להעיר
    להב נולדה פצפונת 2.5 קילו ואמרו לי להעיר אותה כל 3 שעות עד שתעבור את ה3.5 קילו וכך גם עשיתי. זה בהחלט יצא אצלה שעון ביולוגי והיא פשוט קמה לבד כל 3 שעות.
    אם יגידו לי גם עכשיו לא עולה מספיק תעירי כך אעשה (לא משנה שהיא קמה לבד אבל יש מקרים שהיא גם מחזיקה 4 שעות)

דרך אגב זאת אחת הסיבות שאני לא מסתדרת עם הנקה ולא מתבחרת לזה. אני צריכה לראות בעין כמות, שעות מסודרות, לא מסוגלת להסתדר עם משחק ההימורים הזה, הוא לא בשבילי

• אל תלחצי! אם יש לה מספיק קקי ופיפי אני משערת שהכל בסדר!
    ההמלצה להעיר כל 3 שעות היא לתינוק פחות מ3 קילו . אם היא שוקלת יותר אין כל חובה . היא תדע בדיוק מתי לקום ולאכול (גם שינה מאוד חשובה כי אז מופרש הורמון גדילה) לכן תורידי קצת לחץ תתענגי על כל הנקה ואל תחשבי על כמויות והמשקלים! ממליצה לך לבקר באתר של WHO יש שם טבלאות לתינוקות יונקים ותשווי כמה היא עלתה ובאיזה אחוזון היא נולדה (מה שיש בטיפת חלב זה ממוצא של תינוקות שאוכלים תמ"ל (שבדרך כל עולים הרבה יותר) . לא הכל זה משקל. חשוב מאוד גם תמיד לשקול אותה על אותו משקל כי כל גרם מכריע כאן.
    אני דווקא מאוד מתחברת להנקה בגלל שאין כמויות מדודות שעות מסויימות ורק טבע .... הילד שומר על מנגנון הטבעי שלו של רעב והשובע .... יתרון ענק בעולם המודרני שלנו שיש בו כל כך הרבה השמנת יתר!!! אין אף פעם דבר עזה האכלת יתר כי תינוק שולט על הכמויות ולא ההורה וגם על הזרימה!!! ההרכב של החלב משתנה בדיוק בהתאם לצרכים של התינוק
    למשל לאחר גיל שנה כשהחלב הוא כבר לא המזון העיקר תתפלאו שאם אומרים לכן שאין בחלב שלך כבר כלום זה כל כך לא נכון . החלב ההפך הרבה יותר שומני ועם ערך קלורי הרבה יותר גבוהה מהחלב שגיל של תינוק קטן...אבל תמיד תמיד הוא יתאים לצרכים של התינוק!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה