טבור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תוך כמה זמן נפל אצלכן חבל הטבור?
    ואם מישהי יודעת תוך כמה זמן אמור ליפול?

17 תגובות
עמוד 1
  • נפל תוך שבועים

• אומרים שנופל תוך 10 -20 יום מהלידה.

• לנועם אחרי חודש
  • עשרה ימים בערך...

• אני חושבת שמשהו כמו שבוע אולי טיפה יותר.
    אל תשכחי לחטא עם אלכוהול בכל החתלה

תנו חיוך, הכל לטובה!!!!
    VIL
  • טוב,אני הולכת קצת לשבור מיתוסים:-)תמיד בשיחרור אומרת אחות תינוקות שיש לחטא כל החתלה אבל זה לא נכון.
    התשובה היא פשוטה וגם מאוד הגיונית -הגדם נאכל ע"י חידקיים ברגע שמחטאים כל הזמן אין אפשרות לחידקיים "לטפל" בגדם כמו שצריך ולכן הגדם נשאר יותר זמן ולא נופל לעיתים גם מגיעים לידי צריבה של המקום.לכן צריך לשמור על האיזור נקי{שלא יתפתח זיהום-{אדמומיות ,חום ,נפיחות}לחטא פעם ביום והגדם יפול במהירות:-)
  • אבל בתינוקיה היו מחטאים פעמיים

• כן,אני יודעת כך זה לדעתי בכל מחלקות התינוקות בכל ביה"ח ,אבל הרופא ילדים שלי שבמקרה גם אחראי מיון ילדים באחד בתי החולים המרכזיים בארץ אמר לי את זה הגעתי אליו כשהייתי אמא טרייה לבן הראשון שלי ועשיתי כמו ילדה טובה ירושלים מה שאמרו והגדם לא נפל ואז הוא הסביר לי שעדיף בדרך השניה וזה באמת עבד מצוין
  • טוב לדעת שפעם ביום. לשקד נפל עוד כשהייתה בפגייה וצ'יק צ'ק אפילו לא ראינו אותו ולא חיטאנו ולא כלום

המסנג'ר שלי: [email protected]

• אני כבר לא זוכרת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • 10 ימים
  • אצל עדן אני לא זוכרת
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • נדב , 10 ימים
    יאיר יום אחרי הברית
  • ליאן 9 ימים נויה שבועיים

• אצל יונתן ביום ה13.
    אצל איתמר לקח טיפה פחות זמן אבל נשאר לו קצת דם בפנים עד שהיה בן חודש (היינו צריכים להמשיך ולחטא).

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • בסביבות שבוע, אצל מתן זה נפל אחרי ימים והיה דימום קל - בדיקת רופא והכל בסדר.
  • לשניהם נפל אחרי שבוע.. לאדיר נפל כמה שעות לפני הברית

]
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה