כואב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולכן,
    שאלה:
    מאתמול צירים לא מסודרים.
    הלילה התעוררתי ב-4 מכאבים. זה הריון ראשון ככה שאני לא ממש יודעת איך אמורים להרגיש צירים... אני חושבת שזה צירים וזנ כל רבע שעה, כאבים בבטן כאילו עוד רגע היא נקרעת, לפעמים מלווה בכאבי גב ולפעמים כמו כאב בטן של שירותים.
    מה אומרות? מה לעשות? בית חולים או לחכות לרופא? ואם לחכות לרופא למי הולכים ביום שישי, אני גרה בירולשים קופת חולים לאומית..
    תודה רבה!
4 תגובות
עמוד 1
  • באיזה שבוע את?

אביבית

• אין לך מה ללכת לרופא. תחכי שהצירים יהיו בהפרשים של כל חמש דקות וא תצאי לביה"ח.

כמובן אם יש דימום / ירודת מיפם/ משהו חריג לגשת מיד לביה"ח.

מה שאת מתארת בהחלט יכול להיות צירים... ככל שהצירים יהיו קרובים יותר כך הם גם יכאבו יותר, מציעה לסחוב כמה שאפשר בבי... לעשות מקלחת חמה, ולהעביר את הזמן..
    בהצלחה

• אביבית אני שבוע 39+4
  • אם כך התשובה שלי היא כמו של מיטל.
    עדיף לחכות בבית ולא בבי"ח עד שהצירים יהיו יותר תכופים.

אבל, אם את חוששת גשי לבי"ח ישר (את כבר לא צריכה את קופ"ח).

שתהיה לידה קלה ושתחזרי בידיים מלאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה