הצילו - כאב בטן (עדכון) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות הצילו, אני מה זה דואגת..
    יש לי כמו דקירות כאלה בבטן התחתונה. עד כה הרגשתי את זה פעם פעמיים בכמה ימים ולכן לא דאגתי יותר מדי.
    אבל עכשיו היו כמה כאלה ברצף אחד אחרי השני ואני לא זוכרת אם היה לי את זה בהריון הראשון. מה שאולי מרגיע אותי קצת זה שעכשיו זה עבר ואין כלום כבר חצי שעה.
    אין רופא נשים שיכול לראות אותי היום ואצטרך לחכות ליום ראשון לפחות. נראה לכן שאני צריכה להיבדק דחוף (מיון) או שאפשר לחכות יומיים?
9 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי, אלו סימנים של התרחבות הרחם, זה מאוד טבעי בשלב שבו את נמצאת.. אם זה מלווה בדימום או בכאבים בלתי נסבלים גשי לחירום.

אני הייתי מחכה לא נראה לי שיש סיבה לדאגה, פשוט תעקבי...

בכל אופן ההרגשה של והאינטואיציות שלך הן אלו שיכריעו את הכף...אם ירגיע אותך היתי הולכת לבדוק לא חייב במיון אני מס פעמים הייתי פשוט מתייצבת אצל איזה רופא ונדחפת

• אניגם חושבת שזה סימנים של הרחבות הרחם,
    אבל אם את לא שקט תקפצי לדיקה, עדיף שתיהי רגועה...
    תרגישי טוב
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• בשבוע שלך זה גם היה לי ולפעמים אפילו עד עכשיו כשבדקתי הרופא אמר לי שזה כתוצאה מהתרחבות הרחם כל עוד זה לא מלווה בדימום כמובן

• גם לי היו כאלה דקירות בשבועות שלך
    מלחיץ, נכון
    אבל זה התרחבות הרחם...

כמובן שאם זה עובר וסביל אין סיבה לדאגה לדעתי
    אם הכאבים לא מפסיקים וממש לא סבילים- לכי לבדוק את זה על מנת להיות רגועה...

• אז כמובן שהלכתי למוקד נשים להיבדק והכל היה בסדר. הרופא לא אמר שייתכן ומדובר בהתרחבות הרחם. למען האמת הוא אמר שאין לו משהו אינטלגנטי להגיד לי - אין לו מושג אבל העיקר שהכל נראה תקין.
    ובשנייה שבאתי כבר לצאת מהחדר הוא פלט את הסוד הגדול:
    יהיה לנו עוד בולבול במשפחה!!!!!!!!!!!!!!!!
    יש לי בן!!!!!!!!!!!!!
    איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• וואווו איזה קטע!
    הלכת למשהו אחד וקיבלת משהו אחר- גדול יותר!

מתרגשת בשבילך!
    אז היתה סיבה לדקירות האלה
    כדי לקבל חדשות טובות לשישישבת....

• איזה כיף

• איזה כיף!!!
  • איזה יופי בובה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה