בדיקת פיפל - למי שלא יודעת ובמיוחד בשבילך שיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז בשביל זה החלטתי לפתוח שרשור חדש...

אז לא, הפעם זה לא היה תיקון של האייפון. יש אכן בדיקה שנקראת בדיקת פיפל. היא בדיקה לא הכי נעימה אבל זה משתלם. מי שעברה צילום רחם תוכל להבין פחות או יותר מה גודל הכאב. אבל שוב, זה אינדיבידואלי.

אני עשיתי אותה פעם ראשונה בטיפול האחרון ופעמיים. וכנראה שלי זה עזר.

אני מצרפת קישור. שווה לקרוא. באמת! ומכאן זה לשיקולכן הפרטי והאישי.

http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=717112&contrassID=2&subContrassID=13&sbSubContrassID=0

מקווה שעזרתי שיר. :)

המון בהצלחה לכולן.

אפרת.
6 תגובות
עמוד 1
  • היי אפרת,
    קראתי את הכתבה ונשמע מאוד מעניין....
    איפה עושים?
    כמה עולה?
    מה הפרוצידורה?

תני קצת פרטים מה עבר עלייך....
    תודה.....
  • היי שבוע טוב.

את הבדיקה בעיקרון עשיתי בבית חולים עם התחייבות רגילה מהקופה. הבדיקה לי אישית כאבה קצת אבל נשכתי את השפתיים ושרדתי.

הבדיקה עצמה זה בעצם מעין שריטה של הרחם שגורמת להליך ריפוי שבעצם יוצר כמו דבק. הדבק הזה עוזר בצורה מסויימת לעובר פשוט להידבק לרחם ולא ״להחליק״ החוצה.

תלוי איפה אתן מטופלות אבל זה פשוט לגשת לרופא המטפל ולבקש ממנו הסבר על הבדיקה

שיהיה בהצלחה

• למה עשית פעמיים?
    באיזה שלב עושים, לפני, אחרי ביוץ?

תודה!
  • בעיקרון זאת החלטה של הרופא אחרי שהוא בודק את התיק הרפואי שלך. עושים בין בדיקה אחת לבין 3 בדיקות.

לי החליטו לעשות פעמיים.

עושים את זה בתחילת טיפול חדש ובמקביל או מיד אחרי מתחילים לקבל את זריקות ההורמונים.

זאת כמו בדיקה גניקולוגית, זה בלי הרדמה, הרופא מחדיר צינורית דקה כזאת וגמישה ובעצם מוציא כמו ביופסיה של הרחם ובכך הוא בעצם גם פוצע את הרחם.

כולנו יודעות ויכולות לדמיין כאשר אנו הפתעות ויורד דם הפצע מגליד ואם ננסה לשפוך חול על הפצע הוא יידבק, אני יודעת שההשוואה מוזרה אבל זה העיקרון של מה שקורה עם העובר הוא פשוט נדבק לרחם.

מקווה שעזרתי בנות אם יש עוד שאלות בשמחה. אני כאן :)

יום נפלא ושקט.

אפרת.

• נפצעות*

• שמע לא נעים בכללל...

תודהההה....
    שיהיה הריון קל ותקין!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה