רשמים מוועדה לרפואה-בתחום ילדים חשוב! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכולם,לפני מספר ימים היה לנו כנס בנושא ילדים,אחד מהנושאים היה נושא כאוב בנושא ילדים מחשבים,וטלויזיה.כמה דברים מעניינים וחשובים שצריך לדעת.עד גיל שנתיים לא טוב לחשוף את הילד לטלויזיה או מחשב זאת מכיוון שהתפתחות המוח היא עד גיל שנתיים והחשיפה לגירויים מרובים משפיעה על התפתחות המוח{גירויים הם בו זמנית של צבעים,צלילים,דמויות...עודף פריטים} דבר נוסף יש להוציא מחדר הילדים מחשב ו\או טלויזיה ולשים במקום כמו סלון.גם עקב בעיות קרינה גם אם המכשיר לא עובד הוא עוד בחשמל. וגם מבחינת התפתחות הילד חדרו של הילד שבו הוא ישן צריכה להיות עם כמה שפחות גירויים והמחשב והטלויזיה מספקים גירויים מוגברים. -מעל לגיל שנתיים חשיפה של ילד צריכה להיות בבקרה וצפיה יחד עם ההורה זאת מכיוון שהיילד מערבב בין מציאות לדמיון.בנוסף צפיה בשעות הלילה\ערב מאוד לא מומלצת כל שעה של צפיה מעבר ל-7 בערב וכן שעות מרובות של צפיה מעלה את הסיכוי לבעיות של קשב וריכוז אצל הילד,וכן בעיות של אלימות-לא לתת לילדים לאכול מול טלויזיה אולי זה משתיק אותם ונותן לאמהות שקט אך זה מעלה את בעיות ההשמנה בקרב האוכלוסיה{ובארץ יש המון נטיה להשמנה בקרב ילדים טלויזיה-אין פעילות גופנית=השמנה. בקיצור,חשוב להפנים:-)
5 תגובות
עמוד 1
אהממ אהמממ...נו טוב
אני לא מוציאה את הטלויזיה+ממיר+דיוידי+וידאו מהחדר שלהן.
אין סיכוי
טוב,אני יודעת שאצלך זה חסר תקנה -..אבל אני מאמינה שבאיזשהוא זמן יפול האסימון,הרי זאת לא המצאה שלי הכול מבוסס על מחקרים... שבת שלום אחותי.
הגדולה שלי יכולה לשמש למחקר על שהטלויזיה גורמת לאכול בלי הבחנה, בלי הטלויזיה היא בצום, ליד הטלויזיה היא אוכלת, כמו ציפור אומנם אבל עדיף מכלום
אצלנו אין טלווזיות בחדרי ילדים .. נכון להיום אולי בעתיד שיהיו הרבה יותר גדולים מחשב לא נראה לי שאני אכניס לחדרים
יש בזה משהו נכון ויש בזה קצת משהו לא מציאותי..
אני קראתי לא מזמן פוסט על חיים עם הפרעות קשב וריכוז וזה לא נשמע תענוג גדול, אבל יש טיפולים להכל.