היי בנות,שאלה ממש חשובה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי שזוכרת אותי...אני בהריון בשבוע 11,נכנסתי להריון בעזרת טיפולי פוריות.בעלי ואני היינו צריכים להימנע מקיום יחסים בערך כחודשיים ושבוע שעבר סוף סוף יכלנו להתייחד :))
    הבעיה היא שכמה שעות לאחר מכן היה לי דימום ממש ממש קל רק בניגוב אבל אני עם ההיסטריה שלי ישר נסעתי למיון,זה היה בשבת.במיון עשו לי אולטרסאונד ותודה לאל הכל בסדר וכשהסברתי לרופאה מה קרה היא אמרה לי שאולי כדאי להימנע בינתיים מקיום יחסים.כך עבר לו שבוע ובמהלך השבוע הופיעו לי כתמים חומים,ממש מעטים ורק בניגוב אבל לא כל הזמן.
    עכשיו הם הופיעו שוב אחרי רגיעה של 4 ימים בערך.
    יש לי סיבה להילחץ?
    מישהי אולי יודעת להסביר לי ממה זה נובע?אני שוב מציינת שזה לא אדום אלא חום/צהוב.(סליחה על התיאור...)

אני ממש אודה לתשובות לפני שאני שוב רצה למיון.

תודה רבה ושבת שלום!
2 תגובות
עמוד 1
  • עדי

אל תקיימו יחסית כעת
    אם הדימום מתגבר
    לכי למיון
    את משלמת מספיק כסף לבריאות
    שידאגו לך !!!

אל תזניחי ...

נ.ב המון הריונות ממשיכים עם דימומים

• יש הרבה בנות שמספרות שבמהלך ההריון הופיעו דימומים ובסך הכל ההריון היה תקין.

אני מציעה לך למען הסר ספק לבדוק את זה.... כך תיהי שקטה יותר...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה