אחרי סקירה מאוחרת מורחבת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואני חייבת לציין... יש לי קבוקיצה מהממממממת!!!!!!

איזו בובה קטנה, שוכבת לה ברחם שלי, נהנת מהחיים, אפילו תפסנו אותה עושה אצבע משולשת לעולם.... היא שכבה רוב הזמן עם הידיים על הפנים ולא הצלחנו לגרום לה להזיז אותן אבל הצלחנו לראות שיש לה אף קטן ושפתיים מושלמות ממש כמו לאחותי הקטנה (והמהממממת יש לציין).

כל המדדים תקינים, כל האיברים תקינים, והמשקל שלה גדול בשבוע ממה שאמור להיות (הרופא אמר שזה עדיין תקין)....

עכשיו שאלה: שילמתי על הבדיקה באופן פרטי ונתנו לי טופס לשלוח לכללית לקבלת החזר של 75%. מישהי יודעת איך עושים את זה?

וווואו, אני ממש מאושרת!!!!!

שתהיה לכולן שבת שלום והמון אהבה....

10 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיףףף...
    אצלי גם הבובה כל הזמן עם ידיים על הפנים.. אבל אצלי בסקירה הרופאה אמרה לקפוץ קצת ואז למשך דקה היא הורידה את הידיים
  • מאמי מזל טוב שימשיך תקין!!
    לגבי הטפסים תלכי למרפאה שלך ותמסרי לאחת הפקידות שם לא לשכוח לצלם עותק כי יש להם נטייה לאבד טפסים

• ניסינו להזיז אותה אבל כל מה שקיבלנו זה אצבע משולשת (כבר עכשיו עושה מה בראש שלה)
  • איזה כיף!!!!!!!!
    לגבי ההחזר... גם אני בכללית והייתי אצל רופא פרטי, את אמורה לקבל מהם טופס תבקשי מ*2700 שישלחו לך למייל אותו את מצרפת עם חשבונית/ קבלת מקור ושולחת להם בדואר רשום ותוך 60 יום את מקבלת את הכסף

• היא לא שמה על אף אאחד תאמיני לי!
    כל הכבוד לה..שתעמוד על שלה חחחח

ברור שתיהי מאושרת- אין אושר יותר גדול מזה

וחכי חכי שהיא תצא- האושר יוכפל, ישולש, ירובע וכן הלאה...

• איזה יופי שהכל תקין

• ברוך השם, הכי חשוב שהכל תקין!!!!

אין על

• תודה רבה בנות!!

אנחנו בהחלט בעננים..... היא תהיה שוברת לבבות קטנה....
  • איזה כיף בובה!

אני כל כך שמחה שהכל תקין - זה הכי חשוב
  • העיקר שהכל תקין, גם אצלנו השובב שיחק במחבואים!

אני שלחתי את הטופס ששלחו לי למייל בדואר רשום לכללית מושלם

רועי, נסיך יקר שלנו ,
    אמא ואבא אוהבים אותך מאוד !!

נסיך קטן שבבטן, מחכים גם לך!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה