נשבר לי כבר מסקס מתוכנן לאיפה נעלמה הספונטניות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נשבר לי כבר מסקס מתוכנן לאיפה נעלמה הספונטניות...

עכשיו בעלי אומר לי, "שיר, תגידי מתי אנחנו מבייצים החודש? אנחנו לא צריכים לעשות סקס עכשיו?" ואני אומרת: "כן ממי, נראה לי שהיום צריך להתחיל, שנייה אבדוק במחשבון הביוץ באתר..." (וכך הגעתי עכשיו לפורום)
8 תגובות
עמוד 1
  • מה קורה שיר
    היתגעגעתי
    איך את יודעת שהיום זה מתחיל תקופת הפוריות לפי בדיקת ביוץ או מחשבון ביוץ או שעשית מעקב זקיקים?

אני גילתי החודש שהביוץ נופל לי בימי נידה ולא רק זה אלא גם שבדיקת ביוץ מראה חיובי כשהזקיק גבר גדול (גודל 22) שזה כבר ביוץ
    ממש הזוי

טוב נקווה לטוב החודש
    מחזיקה לנו אצבעות
  • שיר מקסימה אחת, אל תתיאשי ותשברי לי....
    גם כשהסקס כביכול מתוזמן אפשר להכניס ריגושים...

אל תסתכלי על זה כמירוץ ל
  • ברור....סתם צוחקת.... אמרתי את זה בעקבות ההערה של בעלי אתמול....

דווקא אנחנו צוחקים על זה.... (למרות שלפעמים זה באמת קצת מציק, אבל לא נורא זו תקופה כזאת וזה בסדר)

שושןן- לפי מחשבון ביוץ וסימנים טבעיים....הפרשות חלבוניות וצמיגיות.....
    התייאשתי מערכות הביוץ - אני כבר לא כל כך מאמינה בהן....
  • חחחחחחח
    קרה לי ולבעלי באחד הטיפולים שהתקשרו אלינו מהמרפאה באחת בלילה להגיד לנו שאנחנו צריכים לקיים יחסים באותו יום ולמחרת (היה להם יום מטורף, הרופא חזר מחול או משהו)
    שנינו כבר ישנו וכמובן היינו ממושמעים
  • ואגב, אפשר לפתוח שרשור נפרד על סיפורים מחדר המיטות (או חדר הלבורנט) בזמן טיפולים
  • כן, זה קצת מבאס....אבל זו תקופה שעוברת...תסתכלי על זה כך...
    בקרוב הכל מאחורייך
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אני אשתף אותך מה אני עשיתי כשהרגשתי שכבר לא כייף אז דאגנו לשמור נגיעה בשבועיים שלפני הביוץ וככה בנינו מתח מיני מטורף חוץ מזה ביום הביוץ דאגתי לעשות משהו מיוחד כל חודש משהו אחר פעם ארוחה רומנטית פעם בגדים סקסיים מקלחות משותפות תנוחות חדשות והיו ניצוצות עפים לכל עבר ואת האמת זה העביר את התקופה בצורה חלקה יותר היום זה אפילו קצת חסר ברור ש תמיד הייתה הציפייה והמחשבה על בייבי קטן ומתוק אבל הנה זה קורה בסוף אצל כולן אז צריך לנסות להוציא את המיטב וגם אם לא בא יום כן יום לא זה בסדר  
  • כן אהההה....

יום כן יום לא......
    היום כן........
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה