למה מאחר לי?.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר,
    המחזור שלי סדיר כמו שעון כל 28 יום, פעם אחת היה איחור בגלל חוסר בברזל.
    בעקרון אני בטיפולי פוריות כבר קרוב לשנה אולם בחודשיים האחרונים בהפסקה מהטיפולים, וגם כשהייתי בטיפולים האחרונים זה היה על בסיס הביצית הטבעית - והיו אפילו שתיים שנוצרו באופן טבעי!
    הבעיה אצלנו היא FSH גבוה אצלי (כמעט 18 בבדיקה מלפני שנה בפרופיל הורמונלי, ובאופן מפתיע ירידה- בפרופיל הורמונלי מלפני 3 חודשים ללא השפעת זריקות היה לי 14.7) וכן חוסר בחצוצרה אחת לאחר הטרוטופי.
    בחודש האחרון, לצד הנסיונות הטבעיים השתמשתי בבדיקות ביוץ- שלא היו חד משמעיות ולא התמדתי בגלל זה איתן, עשיתי לראשונה דיקור סיני במהלך שבועיים סביב הביוץ ואחריו, ובעיקר קיימנו יחסים יום כן יום לא בתקופת הביוץ.
    ש לציין שהייתי עם דלקת גרון וקיבלתי אנטיביוטיקה באותם ימים (מוקסיויט).
    מאחר לי המחזור ביומיים אבל הבדיקה הביתית בשתן של היום בבוקר- שלילית.
    יש לי כאבי בטן תחתונה הולכים וחוזרים כבר שבועיים..
    מה יכולה להיות הסיבה לאיחור? מה אתה מציע שאעשה?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    לגבי האיחור הנוכחי, אני מציע שתחכי כמה ימים. אם הוסת לא יופיע עשי בדיקת הריון בדם. אם גם היא שלילית, פני לרופא, יתכן שהחודש לא היה ביוץ.
    דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה