משאבת חלב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בוקר טוב,

אודה לעזרתכם בשאלות הבאות:

1. האם עדיף משאבה ידנית או חשמלית?

2. האם עדיף לקנות או לשכור (אם לשכור האם נותנים חדשה או משומשת? ואיפה אפשר לשכור?).

3. האם מישהי השתמשה במשאבה חשמלית של חברת מדלה שנמכרת בשילב?

תודה מראש
10 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב

• יקירתי זה מסוג הדברים שמחכים איתם ללידה את לא יכולה לדעת מה יהיה. אולי ההנקה לא תשתלב לך עם שאיבות אולי לא תתחברי בסוף להנקה אולי לא יהיה לך חלב?
    בכל אופן אצל להב השכרתי ספקטרה מיד שרה והיא מעולה!!! שימשה אותי 4 חודשי חליבה נהדרים

• קודם כל, עדיף חשמלית זה בטוח!
    כשעידן נולד שכרתי מיד שרה משאבה- ספקטרה 2
    המשאבה אמנם משומשת אבל את קונה את כל החלקים שנוגעים בך ובחלב כולל אפילו את הצינור של האוויר ככה שאין לך מה להגעל או משהו כזה
    בגלל שחזרתי לעבוד מהר קניתי את המשאבה של מדלה כי הספקטרה גדולה מדי בשביל לקחת איתך למקומות

המלצה שלי, אחרי שתלדי תשלחי את בעלך להביא לך משאבה מיד שרה.. קודם תראי שאת מסתדרת עם כל העניין ואם יהיה צורך תקני של מדלה
  • אני גם לקחתי מיד שרה אני חושבת שגם ספקטרה- כתוב על זה גם קלניק נראה לי, לא זוכרת במדויק...(אני לא ליד זה)
    והיא כמובן חשמלית.
    היא עודה את העבודה, שואבת כמו שצריך
    אין לי למה להשוות אז אני לא יודעת אם היא מעולה...
    כמו שהבנות אמרו את מקבלת את המשאבה אבל את החלקים את קונה ב 60 שח- וזה חדש סטרילי...

מדלה לא ניסיתי, אבל חברה שלי קנתה את זה- אמרה שזה טוב
    אבל הפסיקה כי נמאס היה לה לשאוב בשביל כלום....

תראי, קל - זה לא...
    לוותר אפשר תמיד
    השאלה מהו כוח הסבל שלך ועד כמה תרצי לשאוב
    את זה תדעי רק שתתחילי.

אני בהתחלה עמדתי לוותר, ראיתי שאני שואבת וזה כואב ולא יוצא הרבגה. אמרתי לעצמי שזה לא שווה את זה
    אחרי כמה ימים נתתי עוד ניסיון וראיתי שמתחיל לצאת זרימה יפה...
    עכשיו אני שואבת פעם ביומיים רק כמות אחת של 70 CC בשביל שיהיה לי ספייר בלילה.....

• היי
  • אני השכרתי מיד שרה ספקטרה 2 והיא שואבת יופי

• אל תקני משילב
  • אני משתמשת במשאבה של מדלה החשמלית אני מאד מרוצה...
    אמרו לי שלא כדאי להשכיר כי זה לא טוב אין לי מושג למה....
    רק המלצה שאת מתחילה לשאוב תתחילי מהמהירות הכי איטית ותעלי אותה ממש לאט ולא להכי חזק

• מדלה מעולה ממליצה לך לקנות דרך קופת חולים זה הרבה יותר זול, היא עלתה לי סביבות 280 שח משהו כזה במקום 450.יש הבדל גדולללל!
  • תודה רבה בנות,

עזרתן מאוד.

אני לא אקנה עכשיו כמובן, אני רק מתעניינת כי עברתי על הרשימה של הציוד שמופיע כאן באתר ואני בודקת את הדברים

תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה