הי,זה שוב אני:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עדיין יש לי כתמים חומים...זה בא והולך...
    היום היה לי ממש בניגוב ואז ראיתי על התחתונית נקודה חומה...ואני פשוט לא מבינה מה יש..זה אף פעם לא קרה לי לפני...
    מרגישה חולשה כללית...:(
9 תגובות
עמוד 1
  • אני לא ממש זוכרת אם ציינת באיזה שבוע את אמורה להיות..
    אם את ממש בהתחלה, אז תופעה כזו היא דיי נפוצה, אבל בכל זאת שווה להיבדק אצל רופא כדי לוודא שהכל בסדר...

בהצלחה ותעדכני!!
  • הייתי אמורה לקבל ב11 לחודש מחזור אבל היה לי ממש כתמים חומים ולא מחזור בכלל,עשיתי ביום הרביעי בדיקת דם שיצאה בערך 5 שזה אומר שלילי...אבל עדיין יש לי הכתמות חומות לרוב בניגוב וזה כבר היום ה9 שיש לי את זה ובדרך כלל המחזור שלי נע בין 5 ל6 ימים וזהו..
    מה זה יכול להיות?
    האם ייתכן הריון בכל זאת אך הבדיקה בוצעה מוקדם מידי?
  • אני הייתי עושה בדיקת דם נוספת..
    ואם ההפרשות האלה לא מזכירות את המחזור הרגיל שלך- הייתי הולכת לרופא נשים בכל מקרה...
  • דברתי עם האחות עכשיו והיא אמרה לי שאם קבלתי את הכתמים האלו ביום של המחזור והבדיקה הראתה שלילי אז כנראה שזה לא הריון ויכול להיות שהכתמים עכשיו זה הכתמה של ביוץ????מה הקשר בכלל?!?!
    אבל היא אמרה שגם היא לא שוללת כי היו מקרים שהיה הריון בסופו של דבר אז אם זה ממשיך גם מחר אני אפנה לרופא נשים בבוקר...

תודה על התגובה המהירה:)
  • עזבי מה האחות אמרה. אלו היו התופעות שלי בשני ההריונות.
    יכול להיות ביוץ מאוחר ולכן קליטה להריון מאוחרת ולכן בדיקת דם שלילית.
    תעשי מחר עוד בדיקת דם אם תצא שלילית תקבעי תור לרופא נשים לראות מה קורה.

בהצלחה
  • וואי באמתת????
    תודה!!!הלוואי...מחזיקה אצבעות כל כך...
  • הייתי אתמול אצל רופא נשים...הוא אמר שהבדיקה יצאה שלילי ואין טעם לעשות שוב בדיקת דם להריון...
    בכל מקרה הוא הפנה אותי במקום לאולטרסאונד ווגינאלי ושם אמרו ששחלה ימנית עם זקיקים קטנים מרובים+זקיק מ"מ ובשמאלית יש זקיקים קטנים מרובים..
    מזה אומר?
  • שאת עדיין לא קורבה לביוץ.

• אם הבנתי נכון,ותקנו אותי אם אני טועה...
    ברגע שהזקיק מגיע לגודל 14 מ"מ הוא נותן קפיצה כל 24 שעות בין 1 ל1.5 מ"מ וכשהוא מגיע ל17 או 18 הוא יכול לתת קפיצה של 2 מ"מ ליום וזקיק עובר ביוץ כשהוא מגיע לגודל של 18-24 מ"מ...
    אם הבנתי את זה נכון(מתוך קריאה באנטרנט)אז יש לי עוד כמה ימים לביוץ,אז למה לעזזל בדיקה ביתית של ביוץ הראתה לי אתמול שיש ביוץ?לא מבינה...!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה