-
את חייבת ללכת לרופא נשים......צריך ל בדוק את זה.
למה לך להשאר במתח?
ואין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
אוצר שלי!!!!!!!!!!!!!
-
הייתי אצל הרופא ביום רביעי האחרון ועשיתי בדיקת דם והתוצאה היא 5(שלילי)אז חשבתי שזה מחזור וזהו אבל עדיין יש דימום,כבר 9!!!ימים..
יכול להיות שזה ביוץ מאוחר והבדיקה בוצעה מוקדם מידי?
מחר אני אלך לרופא...רציתי לדעת אם יש מישהי שעברה מקרה דומה לשלי והתברר כהריון....
-
היית אצל רופא נשים או רופא משפחה?
ואין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
אוצר שלי!!!!!!!!!!!!!
-
רופא נשים...הסברתי לו את המצב והוא הפנה אותי במקום לבדיקת הריון..
-
היי נשואה באהבה,
אם את זוכרת דיברנו פה, שאנחנו בדיוק באותו המצב רציתי לשאול אותך היית אצל הרופא???
-
ע״פ הידע הבסיסי ביותר שיש לי וע״פ האתר יולדת וע״פ כל מקור מידע שבדקתי 5 - זה היריון!!!!!!
-
מה זה אומר הסימן הזה?
<5 IU/L
-
הייתי אתמול אצל רופא נשים,הוא ראה את תוצאות בדיקת הדם ואמר שזה שלילי..הוא בדק אותי גניקולוגית ואמר שהכל בסדר ושהוא לא רואה סיבה לדאגה אך בכל זאת הפנה אותי לעשות בדיקת אולטרסאונד ווגינאלית והיא אמרה לי שהכל בסדר,היה כתוב שם שחלה ימנית עם זקיקים קטנים מרובים+זקיק 14 מ"מ,שמאלית עם זקיקים קטנים מרובים.
בכל קמרה,הוא לא הפנה אותי לבדיקת דם נוספת והוא פשוט קבע שזה שלילי כי הכתמים הגיעו ביום של המחזור וכנראה שזה מחזור לא שגרתי מה שקורה מידי פעם אצל כל אישה לטענתו...
הוא רצה להפנות אותי בהתחלה לעוד בדיקה אבל הוא קבע שאין טעם בסוף כי אם זה שלילי אז שלילי...באסה לי...
מה איתך מאמי?היית אצל הרופא?מה אמרו?הריון או לא?בהצלחה לנו !!!
ותודה על תשומת הלב ועל הדאגה...
-
הייתי גם אתמול אצל הרופאת נשים, גם אמרה ש 5 זה שלילי וכנראה באמת שזה היה מחזור לא שיגרתי.
בדקה אותי ואמרה שכנראה יהיה ביוץ בימים הקרובים ולכן אני צריכה לעבוד אתמול היום ומחר....
ואני באמת מקווה שהחודש זה יתפוס אצל שתינו :)
-
מחזיקה אצבעות בשביל שנינו מאמי!
עשו לך אולטרסאונד וגינאלי?
-
כן אתמול אצל הרופאה....
-
טוב...אני לא מומחית בכל העניין אבל היות ולי אמרו אתמול שיש לי זקיק של 14 מ"מ וזה אומר שברגע שזקיק מגיע ל14 הוא גדל ב1 ל1.5 מ"מ כל יום וברגע שהוא מגיע ל17-18 הוא יכול לקפוץ ב2 מ"מ כל יום ואישה מבייצת כשהזקיק מגיע בערך ל18-24 מ"מ..ככה ש..צריך להתחיל לעבוד על זה ממש עוד כמה ימים...
קצת מבאס שהרופאים לא נותנים את כל המידע הזה,מזל שיש אנטרנט שמאפשר לקרוא ולהבין קצת יותר...מה שמצחיק זה שאתמול עשיתי בדיקת ביוץ ביתית שהראתה חיובי...מה מה לעזזל...נו שיהיה...
-
אני חושבת שאם הבדיקה הראתה לך אתמול תוצאה חיובית (כלומר 2 פסים) זה אומר שאת צריכה כבר להתחיל לעבוד יום כן יום לא, זה אומר שביום יומיים הקרובים את כבר תבייצי ולכן כדאי כבר להתחיל ולכסות את כול הימים....
-
עובדים על זה:)מקווה שהחודש זה יהיה ה-חודש!