היי בנות מקסימות.. אני כל כך עצובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ישלי ילדה בת 7 חודשים , הריון ראשון לקח לי זמן להקלט (שנה וחצי) לקחתי אקוקלומין חודשיים והפסקתי, עברתי הזרעה שהיא נכשלה, עשיתי צילום רחם באותו חודש ברוך ה' ניקלטתי. כל זה היה לפני הריון עם הבת שלי.
    עכשיו אני מנסה להכנס להריון התחלתי מחודש שעבר להכנס להריון.
    אתמול אני קיבלתי מחזור וממש התבאסתי. ואז אמא שלי מתקשרת אליי : מה עניינים? אז אמרתי לה שהכל בסדר ויש לי קצת כאבי בטן כי קיבתי מחזור.
    ואז מה היא אומרת לי: אני לא יודעת למה את לא נקלטת להריון, ואז אני אמרתי לה שרק החודש התחלתי לנסות. ואז היא אומרת לי טוב גם בהיריון ראשון לקח לך זמן אני לא יודעת למה..
    אחרי שסיימתי לדבר איתה מה זה התחלתי לבכות., אני פשוט מפחדת שזה יקח לי זמן.
    אני בת 33 ואני מאוד רוצה עוד הריון,. אני רוצה שבין השניים יהיו הפרשים קטנים..
    תודה לכל מי שקראה והגיבה
5 תגובות
עמוד 1

• אל יאוש מאמי אחרי הריון נקלטים יותר מהר זאת עובדה מדעית...

ניסית רק חודש אחד תנסי שוב... תספרי את ימי הביוץ שלך ותעשי יום כן יום לא יומיים לפני ויומיים אחרי ככה תכסי את כל זמן הפוריות שלך...

בע"ה תקלטי חודש הבא ויהיה לך הריון קל תקין וארוך

• קודם כל קבלי מלא חיבוקים

• תודה בנות אתם מקסימות
  • היי מתוקה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה