שאלה חשובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר ערן שלום....

יש לי שאלה, אני מיום ראשון עם צירים מוקדמים, הייתי מאושפזת עד יום שלישי
    עם פתיחה סנטימטר וחצי ועם מחיקה של 80 אחוז והתקצרות של צוואר הרחם
    ושיחרור של הפקק רירי
    ביקשתי שיחרור הביתה על מנת להעביר את הזמן בבית, ביום שישי שוב ביקרנו בבית חולים עם צירים חזקים כל 2 קות שלא קידמו פתיחה או מחיקה... ושוב ביקשתי ללכת כי איניני מעוניינת במשככי כאבים כבר בשלב הזה...

היום בערב בנוסף לצירים אני מרגישה דקירות מאוד חזקות באזור החלק התחתון של הגוף ממש דקירות חזקות באזור איבר המין אבל בפנים..אם הצלחת להבין את דבריי

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

דעתי היא שאת בשלב לטנטי, כלומר צירים ופתיחה קטנה
    זה כמובן מאוד מעצבן - כי סובלים ולחינם
    זה יכול להמשך שעות ואפילו ימים
    מה שמכתיב את ההתנהלות זה דרגת הכאב/סבל שלך
    אין סיבה רפואית לעשות זרוז, אבל אם את מאוד סובלת אז זו הדרך להקל עלייך, יחד עם אפידורל כמובן ואם הכאבים הם נסבלים, אז לא נותר אלא לחכות בסבלנות ולסבול עד שתתפתח לידה פעילה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה