היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שבוע מבורך בנות אז גם לנו מגיע מזל טוב שבת שעברה שבוע 38+4 קבלתי צירים בערב שבת אך החלטתי להמתין בבית ולראות איך יתפתח חבל סתם לסוע ולחזור וכך כל הלילה צירים חזקים הבעלול היה עיף מכל השבוע והלך לישון בממ"ד לקראת בוקר הצירים נהיו ממש חזקים ואני מעירה את הבעלול ואומרת לו צריך לסוע והוא אומר אולי תמתיני עד שאני ילך להתפלל ואני נכנסתי לאמבטיה אולי יקל לי את הכאבים{מזל שלא היה מים חמים} אז יצאתי די מהר ופתאום בבום פיצוץ אדיר של מי שפיר+דימום נכנסנו ללחץ והזמנו אמבולנס חצי שעה עד שהם הגיעו והצירים נהיו צפופים כל2 דקות ואני עומדת למות אוי אלוקים איזה כאב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!{מזל שלא היה מים חמים אחרת היתי יולדת באמבטיה} ובסוף מגיע האמבולנס וטועה בדרך ונוסע כמו חמור והבעלול לחוץ וצועק לו תן לי לנהוג סע סע תפעיל את הסירנה נו סע ! בקיצור הגענו לבית חולים ואני כבר לא נושמת מכאב נכנסו לקבלה ומיד קפצו עלי 3 מילדות מקסימות ובאו לבדוק אותי והבעלול צועק תביאו אפידורל אפידורל והמילדת אומרת מה אפידורל הראש כבר בחוץ באו נעביר אותה המאלונקה של האמבולנס למיטה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! המילדת השניה צורחת שזה לא בטיחותי על האלונקה וכל האלונקה ממש רועדת! ופתאום איזה ציר שחבל על הזמן והמילדת אומרת לי תני לחיצה ובבום אחד יצאה בסיכה לאוויר העולם יפיפיה וברורה ללא אפידורל וחתכים ואני והבעלול פרצנו בכזה בכי והוא אומר לי די אל תבכי די ממי ואני עם הבגדים שלי עלי והמילדת שמה עלי 3 ק"ג של אושראושר עלעי לאחר 7 וחצי שנות המתנה קבלנו נסיכה מושלמת ושמה שי-אל אוריה
לסיכום:אסור אסור אף פעם ובכל מצב {אפילו שהרופאים אומרים שאין סיכוי} לא להתיאש!!!!!!!!!! ותמיד להאמין בך וביכולת שלנו כנשים מאחלת לכולם ילדים בריאים וגידול קל וכל מי שעדין לא ילדה לידה קלה אוהבת מאוד
32 תגובות
עמוד 1
איזה סיפור מתוקה שלי, אני בוכה!! המון מזל טוב....המון המון המון...ורק נחת "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
וואוו!!!
מאמי סיפור לידה מאוד מאוד מרגש ומחזק
יאאא איך ריגשת אותי, בחיי שאני יושבת עם דמעות בעיניים וגוש בגרון, עוד שנייה בוכה... המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מזל טוב, בשעה טובה, המון נחת, בריאות ואושר. איזה סיפור מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ואוו בהחלט מרגש נורא ! מזל טוב מאמי
וואו, וואו, וואו!!!! איזה סיפור לידה!!!!!!!! מזל טוב! תגדלו אותה באושר, אהבה ונחת!!!
איזה סיפור לידה מקסים
מאמי מאחלת לכם המון מזל טוב שתגדלו אותה בנחת בבריאות איתנה ושמחה גדולה .
אוי איזה שמחה לאחר 7 וחצי שנים שמחה ענקית!!!!!!!!!!!!
מזל טוב
אם אני לא טועה, אני זוכרת אותך מפורום של טיפולי פוריות ומנסות... זו את שלקחת הפסקה מטיפולים ונכנסת להריון טבעי למרות כל הקושי? בכל מקרה, מרגש מאוד לקרוא את הסיפור שלך!!!!!!!!!!!! מזל טוב! תגדלו אותה בנחת ותראו ממנה רק אושר!!!!!!
וואו איזו לידה מהירה ומדהימהההה תגדלו את הנסיכה בנחת בריאות ואושר מאמי!!! מאושרת בשבילך!!!
וואו! איזה סיפור מדהים!!!! שבע וחצי שנים!!! מאחלת לך המון אושר ושמחה עם הפשושה הקטנה, שכל חייך וחיי הנסיכה יהיו מרגשים כמו סיפור לידתה!!!
ואו איזו לידה מהירה!!!!! מאחלת לכם הרבה אושר בריאות ושמחה מהגוזלית הקטנה שהצטרפה למשפחה תגדלו אותה בנחת
דיייייייייי! סיפור מדהים ומרגש!, אני פשוט בוכה!!! וואוווו איזו לידה מהירה! מגיע לכם אחרי שבע וחצי שנים
איזה סיפור!!! בהחלט מרתק ומרגש. נסחפתי לתוכו
וואו, איזה סיפור!
אני לא מכירה אבל עדיין מתרגשת בשבילך...
איזה מרגש
איזה מרגש!!!!
שיהיה המוווןןן מזל טוב תגדלו את הנסיכה בנחת דוק
הבעלול שלך יכול לומר גם לי לא לבכות? וואי איזה סיפור אמאלה פשוט מדהים!!!!!!!!! 7.5 שנים של המתנה וציפייה שמסתכמות בסיפור כל כך מקסים ומרגש. תגדלו אותה בנחת, באושר, בשלווה ובבריאות
איזה סיפור מרגש אני עם דמעות בעניים איזה אושר אחרי כל כך הרבה שנים מגיע לך לידה כזו! הרבה הרבה אושר מבנסיכה שם מדהים!!!
וואו לידה ברכה איזה נדירה שם מדהים תגדלי את הנסיכה בנחת
מרגש בטירוף!!!! המון מזל טוב, שתגדלי אותה בהמון נחת ואהבה!
"כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא..."
גם אני התרגשתי בטירוף לקרוא את הסיפור שלך..... אני מאחלת לכם מכל הלב, שתדעו רק אושר ונחת !!! שתגדלו אותה באהבה, בנחת, ברוגע.... את נותנת הרבה תקווה לבנות אחרות
ווואו איזה סיפור לידה מרגש...צמרמורות בכל הגוף.....
והשם אחד המעלפים
ווואייייי.................... איך רגשת אותי המוני מזל טוב, גדלו אותה בנחת ובאושר
ואני חייבת לציין, הלוואי על כולנו כזאת לידה בע"ה
מותק המון המון מזל טוב סיפור לידה מדהים ומרגש
שתזכו לגדל את הנסיכה ב נ - ח - ת אמן
שיהיה בשעה טובה מותק.. אחרי 7 שנים איזה שמחה... ואיזה סיפור לידה..הלוואי על כולנו לידה כזאת..!!!!
]
עכשיו אני בטוחה שזה סיפור לידה הכי מרגש שקראתי עד עכשיו!!!
מזל טוב מכל הלב,
תגדלו את הנסיכה בנחת, באושר ובהמון אהבה כי מגיע לכם!
וואווו... איזה סיפור מדהים! איזו חוויה מטורפת! קראתי ולא נשאר לי אוויר לנשימה!!! את פשוט מדהימה וחזקה שזה לא יאומן! שיהיה לכם המון המון מזל טוב