היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
במוצ"ש הגענו לבאר שבע, הוזמנו לאירוע ברית. נכנסנו לחניה של האולם (חניה בחוץ), ראינו המון אנשים עומדים בחוץ ומסתכלים לשמיים... הרמתי את הראש גם אני (בעודנו ברכב: אני, בעלי, שקד, חמתי וגיסי הקטן) ופשוט נחרדתי!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
23 תגובות
עמוד 1
מפחיד
אני מבינה אותך ושולחת לך מליון חיזוקים! חוויתי את זה במלחמת לבנון השנייה... בכרמיאל זה בהחלט מחזה נורא! !! לכל משפחות הנפגעים וההרוגים - שלא תדעו עוד צער.
מפחיד נורא! בעיקר כשמאחוריכם יושב ילד מתוק.
צילמו את זה אתמול אזרחים והראו בחדשות ערוץ 2 - זה היה פחד לא נורמלי
איזה מפחיד ה' ישמור
כל כך מפחיד, אחותי פשוט שוקלת לעזוב את הארץ, אין לה כוחות נפשיים לזה
איזה מפחיד
סיגי - אחותך לא היחידה.......
אבל גם זה לא פיתרון. אנחנו נותנים להם מה שהם רוצים על מגש של כסף......
זו המטרה. להחליש את הציבור, לפגוע בחוסן הלאומי, ולגרום לנו ללכת מפה. לקום ולברוח. אז מה? בחו"ל יותר טוב? יש להם 50 מדינות. אנטישמיות גואה בכל מדינה......לאן שלא נלך - אנחנו יהודים. מצבנו יהיה חרא בכל מקום
ואו איזו צמרמורת יש לי שאני קוראת את מה שעבר עליכם מפחיד
בלילה חלמתי על מלחמה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
זה טבעי שחלמת על מלחמה, אנחנו בסוג של מלחמה ומה שעבר עליכם מפחיד ביותר
]
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
שיואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאו!!!!!!!!!! מ-פ-ח-י-דד!!!!!!!! איזה תיאור מבעית, אלליוסטור!!!!!!!! שיואו, מילנוש - תהיו חזקים!!!! ולשאר בנות הדרום - חיבוקים חמים ותחזיקו מעמד!!!!!!!!! (ואם בא לכם סתם להתאוורר באיזור השרון השקט והרגוע, תרימו טלפון - אשמח לארח בביתי את מי שרוצה, משם.) שרון.
פחד אלוהים...... אני רק לא מבינה דבר אחד למה לקחת ילד למקום כזה עכשיו?
איזה פחד
ITS_ME (איך קוראים לך?)- מה זאת אומרת? מה ההבדל בינינו למישהו אחר שהביא ילדים? אם כבר, אז רוב הילדים שהיו שם, חיים בבאר שבע... ותאמיני לי שאם אנשים (ואני ביניהם) היו יודעים שזה מה שיהיה, אז לא היו מגיעים בעצמם, שלא לדבר על ילדיהם. לא היה לי מושג שהמצב יהיה עד כדי כך חמור, לא הקשבתי לחדשות במשך הסופ"ש, אולי היו התרעות ופספסתי.
תודה לכולן על החיבוקים מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים