צבע אדום כפול :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות
    בסופש קיבלתי צבע אדום כפול
    לא מספיק שאני אשדודית ויש לנו שפע של אזעקות צבע אדום גם המחזור החליט להקדים בשבוע והגיע לו ביום שישי בלילה ובעצם ביום ה 28 פעם אחרונה היה לי ביום ה 35 ולפני זה ביום ה 32 !
    זה היה סופש מעניין
    במיוחד לאור העובדה שלא היו שום סימנים מקדימים לווסת אולי פרט לכמה הפרשות שחשבתי שהם ביוץ מאוחר

לא נורא, התחלתי חודש חדש ואני די שמחה שימי המחזור לי התקצרו ....לפני הגלולות המחזור לי באמת נע סביב ה 30 יום וחזרתי למוטב .
    מחר היום ה 3 למחזור אני הולכת לבצע פרופיל הורמונלי ומקווה שהכל יצא תקין
    כפי שסיפרתי לכן אם אקבל החודש החלטנו לנסות עם ג'ל פרה-סיד כך שאני אחפש היכן לרכוש אותו. אם מישהי מכן קנתה או יודעת היכן לרכוש תעדכנו אותי
    אני מצאתי כרגע רק בפארם אונליין.
    שבוע טוב ושקט מתוקות

הלן
7 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב, יפיופית!
    לא יפה מצדך - למה את מקדימה אותי ככה??... עכשיו לא נוכל לספור ביחד
    ממו'ש, את חיובית כמו תמיד, ומקסימה כמו תמיד, ואני ממשיכה להחזיק אצבעות ולקוות בשבילך ובשביל כולנו
    מקווה שיגמר במהרה הבלגן הזה בדרום אני גרה במרכז, אבל המשפחה שלי בדרום, היינו אצלם בסופ"ש וזו הרגשה לא נעימה בלשון המעטה....
    מה ממש לא היו סימנים של מחזור, שום כלום?.. אצלי גם החודש אין שום סימנים, וזה כבר היום ה-30... אולי טיפונת כאבי בטן פה ושם והרבה הפרשות לבנות צהובות, אבל לא רגישות בחזה ולא פצעים....
    לגבי הג'ל לא ידוע לי שום דבר, אבל אני בטוחה שיש בו בנות מבינות עניין
    שבוע טוב ושקט(!!),
    ענת
  • היי ענתי
    מה נשמע מותק ? איזה כיף תמיד לקרוא את ההודעות שלך !
    כן ראית איזה חצופה הווסת, ככה סתם בלי התרעה מוקדמת הגיע לה ....כנראה הושפעה מהאזעקות חחחחח
    אני צוח'קת אלא שהמצב ממש לא נעים אצלנו בדרום ...בכל מקרה צריך להאמין שיהיה טוב
    אז אני מאמינה.

מאחלת לך שבוע מצוין יקירתי ומחכה לעדכון חיובי ממך בנוגע להריון !

הלן
  • מהפה שלך..... מבטיחה לעדכן בכל מקרה!
    אגב מאוד יכול להיות שהגוף אכן מושפע מהלחץ ומהסטרס של האזעקות. אבל כידוע במצבים של לחימות למיניהן שיעורי ילודה עולים בחדות, אז אני מקווה שהפוך על הפוך.. תתמכי בסטטיסטיקה הזאת!
    שבוע טוב!!!
  • האמת שהמצב קצת מלחיץ אבל לא ברמה שאני ממש בחרדה ולכן אני בכלל בספק שזה מה שהשפיע על המחזור

שטויות העיקר הכל חזר לנורמה ומחר בדיקות הורמונליות וחודש חדש
  • את חייבת להסביר לי מאיפה כל האופטימיות החיובית הזווווווו
  • מחזיקה לך אצבעות לגבי מחר, תעדכני לגבי ההתפתחויות, אבל איכשהו נראה לי שהכל יהיה בסדר, אמן:))
  • קורין היי, זו הגישה שלי לחיים...בכל מצב אני משתדלת מאוד לראות את הצד החיובי וזה מאוד עוזר להתמודד....לדעתי השליליות מושכת אליה שליליות וכך ההפך לגבי החיוביות.
    אני מאמינה שבן אדם חיובי ואופטימי מצליח יותר מאדם שהוא פסימי ושלילי ......הכל בתת מודע שלנו ובשליטתנו.
    המוח שלנו הוא הדבר הכי מדהים שיש ובעזרתו מתנהלים החיים שלנו ...ההצלחות שלנו, הכישלונות, הבריאות שלנו, ההגשמות שלנו וכו ....

I REST MY CASE

ענתי אני בטוחה שהכל יהיה בסדר אצלן כולנו....נקווה לבשורות טובות בקרוב מאוד
    ד.א. הזמנתי את הפרה- סיד דרך EBAY שם הוא עולה יחד עם 10ערכות ביוץ/ הריון 110 שקל....בעוד בארץ כמובן רק הג'ל עצמו עולה 180 ועוד אחרי הנחה בפארם ליין.
    ממש מעצבן אני חייבת לציין הפערים עצומים....אף פעם לא השתמשתי בערכות ביוץ אבל לא יזיק לנסות בעיקר משום שהגל מגיע במנות - 9 מנות כאשר כל 3 מנות בעצם מיועדות ל3 ימי ביוץ עבור 3 חודשים אז נעשה איתם בדיקות ביוץ כבר

האמת אין לי אפילו מושג איך משתמשים בערכות ביוץ ומתי הן מראות שיש ביוץ ...כשיגיעו המוצרים נתחיל ללמוד

יום מקסים

הלן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה