שקיפות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות מישהי עשתה שקיפות עורפית בלי בדיקת דם??

11 תגובות
עמוד 1
  • אני
  • לא עשיתי בדיקת דם.
    ורופאת נשים שלי אמרה כל עוד סיכון נמוך אין צורך בבדיקת דם.

• גם אני.
    אני זוכרת שרופא אמר לי שסיכון נמוך, כמובן יכולתי לעשות, אבל בחרנו שלא.
    אבל חלבון עוברי כן עשיתי
  • לא עשיתי

אם חס ושלום היה משהו אני מאמינה שהיו יכולים ליראות את זה גם
    בבדיקת שקיפות
    בעזה"ש הכל יהיה בסדר

• אני בהריון הקודם עשיתי.. ואני יכולה לומר לך בעיניים עצומות שהפעם אני לא אעשה חבל על הדקירה ועל בזבוז הזמן אלו הן בדיקות סטטיסטיות שלא מעידות על כלום!!!! אני יכולה לומר לך שהבדיקת דם של השקיפות שלי יצאה מעבר למצופה.. וכך גם החלבון עוברי.. אבל בסוף המי שפיר הראו אחרת... לדעתי מיותר.. אל תתרגשי :)
    המשך היריון תקין, עגול, ומשעמם :)
    באהבה...

בולי בלבולי
  • טוב,‏ היום יש לי את השקיפות,‏ נראה לי שאני ייותר על הבדיקת דם
  • בהצלחה יקירתי :) תעדכני!
    באהבה...

בולי בלבולי
  • בנות,

בדיקת הדם אחרי השקיפות חשובה לא רק לצורך סטטיסטי של תסמונת דאון, אלא מראה גם פעילות של שיליה.
    אצלי למשל, היה הורמון אחד שהיה מאוד גבוה והרופא המליץ לי לא להתאמץ ולנסות לא להתכופף אם אני לא חייבת וכך עשיתי עד לבדיקת חלבון בשבוע 17 ששם התוצאה כבר הייתה תקינה.

אז לשיקולך כמובן אם לעשות או לא אבל רציתי רק להסביר שזה לא רק תסמונת דאון.

בהצלחה בשקיפות ומאחלת תוצאות תקינות
  • אני לא הייתי מוותרת על שום בדיקה. אבל זו אני. כמו שבעלול קורא לי "לחץ לחץ לחץ"

• בהצלחה ושיהיו תוצאות תקינות

• גם אני לא עשיתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה