-
אני עשיתי את מקבלת זריקה בגב ולא מרגישה כלום רק אחרי................
-
אני עברתי קיסרי עם אפידורל ...
עם טישטוש היתה לי חוויה מצחיקה - נתנו לי אותו -וזה סימם אותי חבל על הזמן - בדיוק כשטישטוש התחיל להשפיעה -היה סבב אחיות -הן נכנסו ואני אומרת להם:(כולי מסוממת) -היי בנות !!!
-
חח רינוש הרגת אותי
-
תראי אצל להב נתנו לי טשטוש (אחרי שהיא יצאה) לא היה לי מושג חחחחחחחח אבל זה מסביר הרבה דברים מביכים
אצל נועם (גם אחרי שהיא יצאה) המרדים שאל אותי אם אני רוצה אמרתי לו שממש לא, והוא אמר שכעיקרון הוא לא שואל הוא פשוט נותן אבל אני נראית לו רגועה וקולית
-
אני לא מבינה..
הטשטוש הוא חומר הרדמה שניתן בנוסף להרדמה החלקית??
ובמידה שכן- האם אחרי קבלת הטשטוש הבעלים נשארו איתכן בחדר או שאמרו להם לצאת?
-
מראל
זה לא משכח כאבים...זה לא כמו אפידורל...
אני כבר לא זוכרת איך נתנו לי אותו...נראה לי דרך אינפוזיה - הוא רק מטשטש ...
יעליאור2
לי נתנו טישטוש מתי בעלי בדיוק הלך לאכול - וביקשתי מאחיות שיסבירו לבעלי מה עובר אליי -כי התנהגתי מאוד מוזר:דיברתי שטויות ולא יכולתי לשלוט על הלשון שלי היא כאילו נרדמה -ודיברתי כמו מישהי ששתתה בקבוק וודקה....
-
מה את אומרת!!
חבל שלי לא הציעו את האופציה הזו, זה היה חוסך ממני הרבה כאב...
תודה בכל מקרה על התשובה
-
יעליאור2
הם לא נתנו לי את זה נגד כאבים - כך הם חשבו לזרז לידה ....
היתי בשבוע 42 בלי צירים,פתיחה 2.5,אחרי 9 זירוזים -בקיצור בלי התקדמות כלל ...
אבל שום דבר לא עזר - בסוף פקעו לי מיים -היתי 3שעות בלי מיים - ובסוף הלכתי לניתוח קיסרי....
-
אהה... הבנתי
-
בקיסרי קיבלתי ספינאל ואת הטשטוש בסוף אחרי שלולי יצאה, וכן בעל יצא ולא נשאר, יצא עם הילדה
-
היי בנות תודה על התשובה המהירה!!!
טשטוש הוא חומר בנפרד בלי שום קשר לסוג ההרדמה ספינלית\אפידורל
אצל מאור הייתה לי חוויה מאוד לא נעימה אחרי שהוא יצא ממש הרגשתי את כל ההתעסקות הקאתי הרגשתי שריפה בחזה ומלחץ פשוט לא הרגשתי טוב
חשבתי שאולי טשטוש יעזור לי לעבור את העניין בשלום...
אני ביום חמישי אצל הרופא שלי שהוא גם המנתח אני אתייעץ איתו
תודה לכולן
[/center]
-
וואוו מראל, אם יש משהו שאני פוחדת ממנו זו ההרגשה הזו.... דווקא אחרי שהוציאו את התינוק שלי, והתחילו להחזיר ולסדר שם את כל האיברים- הרגשתי פשוט נוראאא, הייתי בטוחה שאני עומדת למות או משהו נורא אחר עומד לקרות לי, בגלל ההרגשה הזו אני שקלתי לעשות ניתוח בהרדמה מלאה, אבל הנה עכשיו אני יודעת שיש גם אופציה של טשטוש.... אתייעץ על כך עם הרופא שלי.....
-
תתייעצי איתו מאמי זה אמור לעזור משמעותית ועם סבלת כמו שאת רושמת אז היה לך חוויה דומה לשלי ... אני בטוחה שזה יעזור אפילו במעט אחרי הביקור ביום חמישי אצל הרופא אני יעדכן פה בפורום :)
[/center]