JennyK ו- קטקט1!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אתמול הייתי בבייבי קלאב בפ"ת (עמוס וצפוף ובקושי בקושי יש מקום לזוז ולהזיז את העגלות אלא אם את דורסת אדם אחד או שניים...) כדי לראות עגלות ובמיוחד את ה- SOLA!!!

בהתחלה הראיתי אותה לבעלי והוא לא התלהב, אמר שהיא די מכוערת...
3 תגובות
עמוד 1
  • היי הדר,

גם אני בהתחלה לא התלהבתי ממנה ואחרי שראינו עוד כמה חזרנו אליה שוב ושוב
  • אוי, רק עכשיו קלטתי שכתבתי 2 שאלות... לא ממש עמדתי בזה...
  • היי, שמחה שאהבת את העגלה
    לדעתי המושב לא כל כך צר, הוא די סטנדרטי. כשבחרתי את העגלה השוותי את הרוחב לעגלות אחרות (פג וגראקו) ולא מצאתי הבדל משמעותי.
    לגבי הקיפול, האוטו שלי הכי קטן שיכול להיות עם בגאז פיצי. אני שמה את השילדה בבגאז ואת האמבטיה על המושב הקדמי, מסתדרת, בכלל לא סיפור. יכול להיות שעם הטיולון אצליח להכניס הכל לתוך הבגאז, עדיין לא ניסיתי.
    לגבי היציבות כמו שרשמתי בשרשור הקודםהעגלה עם האמבטיה והתינוק בתוכה לא נפלה לי אף פעם. היא נופלת רק כשאני מוציאה את האמבטיה והתיק נשאר תלוי על השלדה. לא יודעת אם זה קורה גם בעגלות אחרות אבל לי זה לא מפריע.צריך פשוט לזכור קודם להוריד את התיק ואחר כך את האמבטיה.
    לגבי קיפול עם טיולון אני עדיין עם אמבטיה ואפילו לא ידעתי שזה אפשרי-הפתעה גם בשבילי.
    אגף שימי לב שלעגלה שני דגמים-אחד עם גלגלים גדולים וסל גדול והשני עם גלגלים קטנים יותר וסל קטן , יש גם תוספות גמו מטריה ועוד כבר לא זוכרת. אני קניתי בלי תוספות.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה