היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, מתי כדאי להכין את התיק לבי"ח? מאיזה שבוע? אני בשבוע 32, יש לי זמן בע"ה אני מקווה, אני עם צירים מוקדמים משבוע 28 וקצת מודאגת מלידה מוקדמת.... תודה
9 תגובות
עמוד 1
מאמי אני עם צירים מוקדמים משבוע 20 ועוד לא הכנתי את התיק אפילו
בהריון הראשון הכנתי בשבוע 38 ןילדתי בשבוע 40
לא היה לחץ
לי בשבוע 33 התחילו צירים לא סדירים לא הכנתי תיק בשבוע 34 ילדתי הלכתי לביקורת חזרתי עם תינוק ובלי תיק מסודר דוק
אני הכנתי בהריון עם בת שלי כבר משבוע 32... אני בעד להכין מראש - כך את שקטה יותר ו חוסכת בלגן ולחץ לעצמך ...
לגלות לך סוד - אני משוגעת על ערכות חירום - יש חי במטבח תיק קטן של עזרה ראשונה...יש לי תיק גדול מוכן -למצב חירום..במקרה שצריך לעזוב מהר את הבית (זה טראומה ממלחמת לבנון השניה)... ואני כבר לא אדבר על ערכת חירום שיש לי בממ"ד...
אז כפי שאת רואה - אני בעד שתכיני תיק מעכשיו...
תראי אם יש לך היסטוריה של צירים מוקדמים אני הייתי מציעה לך להכין תיק כבר עכשיו זה לא מזיק הרי, מה זה משנה אם הכל יהיה מוכן כבר...
ככה, באופן כללי בלי צירים וחשש מלידה מוקדמת - הייתי אומרת לך להכין מ 36
היי אני עם צירים וצוואר מקוצר משבוע 23 אז עכשיו (בשבוע 33) התיק יחסית מוכן הכי חשוב להמשיך עוד שיהיה לנו בהצלחה !!!!!!!!!!!
תודה רבה בנות לכל הצירוניות המוקדמות ולשאר ההיריוניות, שבע"ה נלד בזמן, לידה קלה ושנחזור הבייתה בידיים מלאות אמן!!!!
תכיני תיק! מה אכפת לך.. אם זה ירגיע אותך למה לא? בטח ובטח שאת עפ צירים מוקדמים.. ולהשתדל לסחוב עוד קצת הא?
גם אני הכנתי את התיק בשבוע 38 בשני ההריונות וילדתי בשבוע ארבעים. אבל אם תרגישי יותר רגועה...מה איכפת לך להכין תיק שישב בצד....