אין לי כבר כוח אליה....עד מתי!!!!!!התקשרתי למשטרה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חמותי........

כמו שכבר סיפרתי -היא גרה ביחידת דיור שלנו ולא רוצה שום קשר עם נכדתה ובנה!!!!!!!!!!!!

היום היא היתחילה לריב עם שכנה (עוד פעם) - איזה פה מגעיל יש לה !!!!היא התחילה לאיים על שכנה וצרחה כמו מטורפת -הבת שלי נבהלה ובה עליי ואומרת :אימא אני פוחדת!!!!!

אני גם נבהלתי -לא רוצה ששכנה תהיה עוד כתבה בחדשות(חמותי כבר הרימה עליה יד-ושכנה תבעה אותה בבית משפט -באוקטובר) - אז התקשרתי למשטרה !!!פעם ראשונה !!!!!
    כי בעלי כל הזמן אומר לי לא להתערב -כי הוא מפחד ממנה בגלל שהיא לא צפויה ממש!!!!!!

אז משטרה הגיעה -ניסו לדבר עם חמותי והיא בשלה מקללת מולם כמעט הרימה יד על שכנה!!!!!!אני גם הסברתי עם מי יש לנו עסק !!!!שאני מפחדת גם ממנה -שהיא פעם אחד הרימה יד עליי ...והיא יכולה עוד לעשות מהשהו למשפחה שלי!!!!!

אז קצין משטרה -אמר לי אני רואה שהיא לא שפויה -והמליץ לי לפנות לפסיכיאטר מחוזי...שיבוא מבית חולים פסיכיאטרי ויבדקו אותה...

אני מצדי מתקשרת לבעלי - ומספרת מה קרה ומה אמר לי שוטר - ומה בעלי אומר????
    אני התמוך בך עם תפני לפסיכיאטר אבל בעצמי אני לא רוצה להיות מעורב
9 תגובות
עמוד 1

• איך המשטרה לא עצרו אותה???
    היו מזמינים לה פסיכיאטר. למה את צריכה לסבול את זה בבית שלך.?
    מאמי אם בעלך לא עוזר לך תעשי את זה בשבילך ובשביל הבת שלך כמה אתם יכולים לסבול, תעשי כל מה שאת יכולה זה שווה את זה אחר כך יהיה לך שקט ונחת ובלי מריבות.
    נשמה שיהיה לך המון בהצלחה
    תעדכני...
  • אמא של בעלך?! חמותך!?
    אלוהים ישמור

• תפני לשרותי הרווחה שיתערבו.
    אם היא מסוכנת לסביבה אין סיבה שלא תהיה תחת פיקוח.
  • תודהמתוקות שלי....
  • קשה לייעץ במצבים כאלה.. קבלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה