כואב לי על בעלת הדירה שלי כל כך :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היא כזאת מתוקה ומקסימה. לא עושה בעיות בכלום
    מה שצריך לתקן ישר "תביאו טכנאי שיתקן אני אשלם".
    לא מעכבת אותנו, לא לוחצת - פשוט בעלת דירה מתוקה (בינתיים חחחח)
    ועכשיו הלך המזגן וזה 1000 ש"ח תיקון. ואני כל כך מרחמת עליה.
    היא חד הורית, בדיוק כמו כולנו עובדת לפרנסתה, משלמת שכ"ד ומשכנתא (הדירה הזאת קטנה לה מדי), משלמת קיטנות בחופש הארור הזה - ועכשיו המכה הזאת.
    פשוט כואב לי עליה

6 תגובות
עמוד 1
  • אולי תבדקו הצעת מחיר נוספת?
    איזה נשמה את.....לב רחב
  • לב זהב טהור ורחב - זה מה שאת.
    ומצטרפת לפשוש"ית, תמיד לקחת לפחות 2 הצעות מחיר!
    וגם אם בסופו של דבר היא תצטרך לתקן את המזגן במחיר הזה - אז את יודעת, לפעמים שווה לשלם, בשביל לחסוך בעיות והוצאות גדולות עוד יותר בעתיד. מזגן חדש כיום יעלה לא פחות מ - 2500 ש"ח (משהו סביר ובעל אחריות). אז אולי עדיף להשקיע את ה - 1000 כהשקעה 'קטנה' יחסית.
  • איזה מזגן זה? במחיר כזה של תיקון הייתי כבר קונה חדש.....

ובאמת באסה
  • זהו בדקנו עם עוד...
    מזגן באיכות וברמה הזאת עולה 6000 ש"ח לפחות

• אל תדאגי מותק
    לי יש תיאוריה כזו, שכמעט תמיד מוכיחה את עצמה, לפיה:
    מי שנותן מכל הלב ועושה באופן נכון והולם את כל שצריך ושמוטל עליו בסופו של דבר רק מרוויח מזה...
    ולהפך- מי שמתעקש ומתקמצן כמעט תמיד ימצא את עצמו חייב ומוציא כספים על כל מיני בלת"מים...

היא רק מרוויחה מההתנהלות ומההתנהגות שלה...
    כן ירבו כמותה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • תציעי לה שאחרי התיקון כדאי לה לעשות ביטוח. אנחנו משלמים 300 ש"ח ביטוח לשנה ואם המזגן הולך הם אחראים על הכל. אפשר לעשות ביטוח רק על מזגן תקין.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה