שיתוף...‏ אחרי השקיפות!‏ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברו עליי שבועות לא קלים בכלל,‏ ההקאות והבחילות (שעדיין לא נעלמו..‏) הקשו עליי מאוד,‏ עייפות מטורפת,‏ כאבים ולחצים,‏ ובנוסף חופש גדול עוד מעט חודשיים ללא עזרה בכלל מאף אחד,‏ הכל גרר למצב רוח ירוד וחוסר חשק מהכל!!! אבל......‏ ברגע אחד קסום הכל נשכח,‏ חיוך מאוזן לאוזן והרגשה של אושר שאי אפשר להסביר במילים,‏ לראות שבפנים גדל אוצר קטן,‏ מרגש עד דמעות!!! בנות יקרות,‏ מסתבר שבפעם החמישית זה מרגש אפילו יותר מהפעם הראשונה!!! ‏
19 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף לשמועעע....
    אותי מחריד כל האמהות האלה שאומרות שהחל מילד 3 והלאה הם מגדים את עצמם

• מאמיייייייייייי

• מתרגשת בשבילך

• מאושרת בשבילך מאמי

• [/center]
  • תודה יקרות
  • אחד מהפלאים הגדולים ביותר שיצור קטן מתפתח לך בבטן זה מדהים אותי כל פעם מחדש!!ועל זה נאמר:ישתבח שמו לעד

• איזה כיף!!!

כיף לשמוע שהכל תקין כי בסופו של דבר זה הכי חשוב
  • מסכימה עם כולן!
    ממש מרגש לשמוע שאת מתרגשת גם שזאת הפעם החמישית

הלוואי ותרגישי ככה אושר בכל המשך ההריון וגם לאחריו!

• שאלת השאלות!!! את התשובה נשאיר לאחרי הבדיקה הבאה ב"ה
  • לא בובה,

לא התכוונתי לחטט ולשאול מי נמצא בבטן רק רציתי לדעת כמה בנים ובנות כבר יש לך בבית
  • הבנתי את השאלה מותק,‏ יש לי בבית רק מין אחד,‏ ובבטן?!‏
  • חמישית?
    וואו מחזיקה ממך
    בהחלט מרגש

• אהה, טוב, אז נחכה בסבלנות - עכשיו אני עוד יותר מסוקרנת!!!!
  • אין כמו המפגש הזה כל פעם מחדש ולא משנה איזה פעם זאת

גם אני מחכה לשמוע מה יש לך בבטן
    אבל העיקר הבריאות

• וואי איזה כיף לשמוע את זה... וכל הכבוד לך לשרוד כל את החופש הגדול עם 4 ילדים עם חום מטורף ועם בחילות כאלה

• תודה בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה