אוףףףף אני לא מצליחה... עצות בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני מנסה להשכיב את תמר במיטה שלה....

38 תגובות
עמוד 1
  • אוי רק מהסיפור הזה בא לי לאכול אותה!!!!!!!!!!

איך הילדים האלה מנהלים אותנו מגיל אפס ואנחנו המבוגרים האחראיים שפוטים שלהם!

אני רק לא הבנתי, אז לא משכיבה אותה במיטה בד"כ? היא ישנה במקום אחר?
  • ג'ני המיטה הרשמית שלה היא הטרמפולינה..(רווחהההההההההה

• אההה... אם ככה אז את ממש צריכה להעביר אותה סדנת חינוך..
    אין מה לעשות...

ובאמת רווחהההה.. מה זה טרמפולינה?
    לפחות היית שמה פוף..
  • חחחחחחח כפרה על המרוקאית הקטנה!!!!

• מאמי, אולי זה נשמע רע, אבל אני נתתי להם לצעוק קצת, זה לא כ"כ נורא.
    הם צריכים להתרגל להרדם במיטות שלהם.
    ובהתחלה שמתי לכל אחד מהם כרית הנקה במיטה, ככה שזה עטף אותם ונתן להם הרגשה שהם מחובקים והמיטה קטנה ומחבקת!
  • סיגלי את אמורה לתת עצות.. חחח ...

ומה גם איך שהיא רואה אותי מציצה הי5א מחייכת כזה מתחת למוצץ..

ואני נמסה......

• את רואה??? היא מסובבת אותך..
    עוד מחייכת מתחת למוצץ... אין אין, הילדים גאונים פשוט..

• ויקי אני לא מסוגלת!!!! אני יודעת שזה בסדר שהיא תבכה קצת או תצעק אבל אני פשוט נכנעת.....

• חחחח אפילו אני נמסה פה מהתיאורים שלך על החיוכים שלה!!!!!!

זה מוזר אבל אני לא זוכרתתתת איך הייתי מרדימה אותם בגיל כזה....מה שכן, בקשר למה שויקי כתבה- היה ערב אחד ששמתי את דניאל בעריסה, ישבתי לידו ולא הרמתי אותו למרות שהוא בכה, אחרי כמה דקות הוא נרדם ואני התחלתי לבכותתתתתתת , רציתי להעיר אותו!!!! ולחבק אותו ולהרדים אותו עליי!!!! כאלה רגשות אשם נוראים....
    גם בגיל קטן הוא היה נרדם כמהב פעמים בנדנדה... (את מדברת על רווחה???)
    בכל מקרה,ויקי צודקת- את צריכה איכשהו להרגיל את הפושטקית הקטנה שלך

• ענבלי אצלך זה עוד שניים... נראה לי שבתאומים מההתחלה מתרגלים שאחד לפעמים בוכה.... צריך לשאול את הבעלות נסיון

• חחחחחחחחחח
    מרוקאית אסלית שובבה וקטנה

• תודה שירוש

• את חייבת להרגיל אותה למיטה, אבל לא הייתי מתעקשת מעכשיו, תני לה עוד קצת היא עדיין קטנה..
    איפה היא ישנה עכשיו?

רועי, נסיך יקר שלנו ,
    אמא ואבא אוהבים אותך מאוד !!

נסיך קטן שבבטן, מחכים גם לך!!!
  • תאמינו לי, כששניהם בוכים הלב שלי נקרע ואני מרגישה ממש אשמה.
    אבל, עכשיו הם יודעים שלפעמים אפשר להרדם בטרמפולינה אבל רוב הזמן ישנים במיטה.
    עכשיו הם כמעט ולא מתווכחים איתי, כי הרגלתי אותם. אז היו יומיים-שלושה קשים אבל תאמיני לי, זה שווה.
    ואני משתדלת לא להציץ, כי כשהם רואים אותי אז גם מתחילים החיוכים והמשחקים. אני שולחת את בעלי להציץ, אליו הם לא מתייחסים!
  • חחחחח ויקי, הרגת אותי עם הקטע עם בעלך

• מורקי תמר נרדמת בטרמפולינה

• תראו, בעלי רואה אותם רק שישי-שבת אז ברור שהם הרבה יותר לויאליים אלי (חסר להם שלא)
  • מיטל תגידי תושה שהיא נירדמת בטרמפולינה שלי על הידיים והוא בן 8 חודשים ואני לא מצליחה להרדים אותו במיטה הוא רק מתחיל לבכות ואני מרימה אותו.
    מקווה שעודדתי אותך
    ואם למישהי יש דרך להרגיל במיטה אני מאוד אשמח.
  • הנה שיו העברנו אותה לטרמפולינה.. 5 דקות היא נרדמה והעברתי אותה....

פרחחית מרוקאית קטנה של אמא......

• יש כמה שלבים בשינה, שגילתי על טוהר שלי,
    עד גיל 5 חודשיים הייתי מניחה אותה במיטה שלה והיא ישר הייתה נרדמת כמו נסיכה

"טוהר את אהבת חיי "
  • תודה במבוש... פשוט יש לך תינוקת מלאכית 555555 כי אצלי זה לא עובד

• "טוהר את אהבת חיי "
  • חחחחחחחחחחחחחחח

גדולללללללללללללל

• מורוקאית קטנה
  • סטאס צודקת... כדי שתהיה מעט איכות לחיים אחרי הלידה, והכוונה לחינוך ושגרה עתידית- יש ללמד הרגלים נכונים... גם ארי ישן במיטה שלו...

• יאו אני אהיה בעצמי בדילמה הזאת בעוד כמה חודשים- אז אין לי מושג מה להגיד לך!

בנתים הדס ישנה בעגלה- באמבטיה.
    הבאנו עריסה קטנה (מיד שרה)
    אבל משום מה היא לא מצליחה לישון שם רצוף!
    עוד לא גילינו את הסיבה, אולי כי זה גדול מידי, אנחנו נשים מחר 2 מגני ראש וננסה ....
    אבל מה יקרה שנחזור הביתה וננסה להשכיב אותה במיטה שלה (הגדולה)?
    נראה לי שזה לא יילך כלכך חלק....

• נושא השינה אף פעם לא הולך חלק עם הילדים..

מה שכן אם מחליטים על דרך מסוימת צריך להתמיד בה ולהיות עקביים עד כמה שזה קשה...

הבן של חברה שלי כבר בן 3 והוא עושה לה כל לילה בית ספר, כי היא לא עקבית איתו וקשה לה שהוא בוכה
  • אז ככה, בעזרת העצות שלכן ועוד שיחה ארוכה עם אישה יקרה ואהובה הוחלט!

מחר, אני אקדים לתמרי קצת את האמבטיה.. נעשה את הטקס הרגיל שלנו עם מסאג' ושירים שהיא אוהבת... לאחריה קצת כייפים וצחוקים עם אמא... אבל לא על הטרמפולינה... ולאחר מכן אשכיב אותה במיטה ואשאר לידה, קצת ליטופים קצת שירי ערש.. אתן לה להתמודד(אבל לא לבכות, סורי לא מאמינה בזה...) אם אראה שהיא לא רגועה אז שוב ליטופים חיבוקים ונישוקים... וחוזר יחלילה

יש לי הרגשה שזה יעבוד ושהיא התרגלה לטרמפולינה מנוחות שלנו (רווחהההההההההה) שבוע כזה והצלחנו!

• נחזיק לך
  • חחח חמודה

תאמיני לי את צריכה ללמד אותה לישון לבד עכשיו כי אחרת את תסבלי אחכ חבל על הזמן
    תתני לה קצת לבכות
    היא תבכה לילה שתיים ואז תתחיל לישון רגיל
    ככל שהם גדלים יותר ומבינים יותר הם יודעים שאפשר לנגן לנו על הרגשות

• אני לא יכלהלתת לה לבכות.. אני מרגישה שהיא במצוקה ואני לא שם בשבילה. פשוט לא מסוגלת... אולי אני מפגרת או חיה בלללנד אבל ככה אני מרגישה

• בהצלחה

• ממה שאני יודעת, "טקסי שינה" מאוד עוזרים להם... כל החברות שלי עושות מעין "טקס קבוע" לקטנים לפני השינה וזה מוכיח את עצמו. כלומר, הן פשוט עושות להן את אותן פעולות לפני השינה והקטנים (והחכמים האלו) לומדים שזה הזמן ללכת לישון... זה יכול להיות בכך שמשכיבים אותם במיטה ושרים להם / לגדולים יותר אפשר גם לספר סיפור וכו'... זה אמנם לא הוקוס פוקוס, אבל בסוף זה עובד
    ----
    ענת
    עגלות תינוק
  • מיטלוששששששש

• מאמי למרות הבכי והיללות את חייבת להרגיל אותה לישון במיטה.
    מקסימום שיטת "הרם הורד".
    תשימי אותה במיטה ותצאי מהחדר. אם היא בוכה תלכי אליה, תרימי ותרגיעי אותה ואז תחזירי אותה למיטה. אם היא שוב תבכה תעשי שוב את אותה הפעולה. כמה פעמים שצריך. בסופו של דבר היא תרדם וזהו.
    זה קשה, מתיש אבל אין לך ברירה.
    בהצלחה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מלאכית,סתם מסקרן,התחלת שיגרת-שינה עם אגמי? מגיל ס?

• כ,כ הרבה עצות כ"כ הרבה תגובות. תודה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה